Στέλιος Χανταμπάκης: Η ανάρτηση μετά το τέλος του «Survivor All Star» – Το δημόσιο ευχαριστώ

Το «Survivor All Star» ολοκληρώθηκε και ανάμεσα στους παίκτες που έδωσαν το «παρών» ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο ίδιος έμεινε για περίπου πέντε μήνες στο reality επιβίωσης, αποτέλεσε μία από τις «ήρεμες» δυνάμεις, αφού είναι ελάχιστες οι φορές που συμμετείχε σε κάποιον διαπληκτισμό και κέρδισε την αγάπη του κοινού.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το «Survivor All Star», μιας και δεν μπορούσε να βρίσκεται άλλο μακριά από τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους, Μανώλη και Μαλένα. Οι τέσσερίς τους είναι μια πολύ αγαπημένη

και δεμένη οικογένεια!

Μετά το τέλος του «Survivor All Star», ο Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να μοιραστεί τις σκέψεις του γι’ αυτό το ταξίδι που έφτασε στο τέλος.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του «Survivor All Star»

«Και κάπως έτσι έκλεισε το All Star Survivor 2023… Μπράβο στο @sakiskats για τη νίκη του! Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίχτες αλλά και στους ανθρώπους της παραγωγής που ζήσαμε αυτό το ταξίδι παρέα… Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν προσωπικά για ότι μου δώσατε από εσάς στο παιχνίδι!

Εύχομαι υγεία και επιτυχίες στη ζωή σας και στις οικογένειες σας! Δεν θα μπορούσα όμως να μην ευχαριστήσω όλους εσάς που μας βλέπατε… Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια με survivor η χωρίς που με έχετε “ανεχτεί”.

Μετά από όλα όσα έχω ζήσει στη τηλεόραση (αρνητικά ή θετικά) για ένα πράγμα είμαι σίγουρος πως είστε πολύ σημαντικοί για εμένα ΟΛΟΙ… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hadabakis (@stelioshantampakis)

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Πετρουλάκη: Αποφοίτησε η κόρη της και έβαλε το φόρεμα που φορούσε εκείνη στη βάπτισή της

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έγραψαν ότι το στρουμφάκι μπαίνει στη Βουλή»

 Σάκης Κατσούλης: «Δεν είναι γκρινιάρα η Μαριαλένα, είναι ο άνθρωπος μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα