Στέλιος Παρλιάρος: Μιλά για την προσωπική του ζωή -«Αν έδινα δικαιώματα, σίγουρα θα είχα και κουτσομπολιά»

H Ελίνα Παπίλα και η ομάδα της στο «Είμαστε μαζί» υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής τον Στέλιο Παρλιάρο.

Ο γνωστός pastry chef αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην προσωπική του ζωή και εξήγησε γιατί δεν θέλει να απασχολεί καθόλου τα media με αυτό το θέμα.

Ο Στέλιος Παρλιάρος μιλά για την προσωπική του ζωή

«Δεν δίνω σημασία στις κακές κριτικές, δεν με επηρεάζουν καθόλου. Παλιά, νεότερος, σαφώς θα έδινα σημασία. Και δεν δίνω και δικαιώματα, νομίζω.

Γιατί έτσι έμαθα από την οικογένειά μου και τον πατέρα μου. Γιατί αν έδινα δικαιώματα, σίγουρα θα είχα και κουτσομπολιά.

Προσπαθώ, αν δώσω μια συνέντευξη ή αν πάω κάπου αλλού να πω κάτι, να έχω κάτι να πω, να μην είναι κουτσομπολιό. Να πω για τη δουλειά μου, να πω για την ιστορία μου, αυτό με ενδιαφέρει», είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ο Στέλιος Παρλιάρος είπε στη συνέχεια: «Πολλοί λένε ότι δεν ξέρουν την προσωπική μου ζωή. Γι’ αυτό έχει και τον τίτλο προσωπική ζωή, είναι δική μου η προσωπική μου ζωή. Δεν έχω λόγο να τη βγάλω προς τα έξω».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και -μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι το πιο αστείο πράγμα που έχει γραφτεί για εκείνον είναι ότι έχει παιδί μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Το πιο αστείο πράγμα που έχουν γράψει για εμένα είναι ότι έχω παιδί με τον Φώτη. Δηλαδή έλεος! Προχθές πήγα στα γενέθλιά του – γιατί είμαστε πάρα πολύ φίλοι – και ήταν και το παιδί του εκεί. Και του λέει “έλα, πήγαινε στον μπαμπά” και γελούσαμε. Πλέον, γελάμε. Είναι αστείο», εξήγησε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Διαβάστε επίσης:

Ελίνα Παπίλα: Αυλαία για το «Είμαστε μαζί» -«Δεν μας βγήκε όπως το θέλαμε»

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει εντελώς ψεύτικα, είναι κλώνος του Ρέμου και δεν με ψήνει»

Υπάρχουν εξωγήινοι; – Η νέα θεωρία επιστήμονα εξηγεί γιατί δεν συναντήσαμε ως τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα