Fashion Hack: Ξέρουμε ένα τρικ που μεταμορφώνει κάθε μαντήλι σε τοπ

17:15 18/6/2023 - Πηγή: InStyle

Όταν πρόκειται για styling hacks, οι χρήστες του διαδικτύου και ειδικά του Tik Tok γίνονται όλο και πιο εφευρετικοί. Η πιο πρόσφατη DIY μανία των fashion girls που γίνεται viral στην εφαρμογή περιγράφει το πώς να μετατρέψετε ένα μαντήλι σε bandeau top και το look είναι τέλειo για το καλοκαίρι.

Αν και μπορεί να είστε εξοικειωμένες με την τάση, η οποία αναπτύχθηκε τη δεκαετία του ’90 όταν σταρ όπως η Beyoncé τη φορούσαν, ο λογαριασμός TikTok @AmericanThreads παρουσιάζει έναν νέο τρόπο για να το πετύχετε το 2023.

Παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μετατρέψετε σχεδόν οποιοδήποτε πουκάμισο σε crop top με τη βοήθεια ενός αθλητικού σουτιέν, το viral tutorial δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό σουτιέν για να μετατρέψετε το μαντήλι σας σε bikini top. Η εικονιζόμενη χρησιμοποιεί ένα στράπλες σουτιέν στο βίντεο, αλλά μπορείτε να το πετύχετε και με ένα σουτιέν με τιράντες, αν θέλετε επιπλέον στήριξη.

@americanthreads Best scarf top hack for a stay on fit! #stylehack #styletips #fashionadvice #needtoknow #straplessbrahacks #straplessbra #brahack #scarftop ♬ No Role Modelz Chopped and Slowed – Arod

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μοντέρνο τοπ που δείχνει υπέροχο και δεν θα σας κοστίσει τίποτα.

Τοποθετήστε το μαντήλι σας σε μια επίπεδη επιφάνεια (πάτωμα ή τραπέζι, δεν έχει σημασία), κάθετα, μπροστά σας. Τοποθετήστε το σουτιέν σας οριζόντια στο κέντρο του. Στην συνέχεια σηκώνοντας και τις δύο πλευρές του μαντηλιού, δέστε το πάνω από το κέντρο του σουτιέν σας.

Απλώστε τα πλαϊνά μέρη του μαντηλιού έτσι ώστε να καλύπτουν το σουτιέν. Έτοιμο!

Αυτό το εύκολο τρικ μετατρέπει τις μακρυμάνικες μπλούζες μας στο πιο τέλειο one-shoulder τοπ!

Keywords
Τυχαία Θέματα