Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: «Ο πατέρας μου είναι σε αμαξίδιο, είχε τροχαίο όταν ήμουν 6 ετών»

Σε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση για τον πατέρα της προέβη η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής της. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τα λεγόμενα του Πάνου Τριανταφύλλου, που βρέθηκε καλεσμένος στη «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στον πολυαγαπημένο πατέρα της, λέγοντας πως εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε αμιξίο.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως όταν ήταν έξι ετών, οι γονείς της είχαν ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα ο πατέρας της να χτυπήσει στη σπονδυλική στήλη του. Η παρουσιάστρια του Alpha

μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον μπαμπά της, τονίζοντας πως είναι ο ήρωάς της.

«Δεν μιλάω συχνά γι’ αυτό αλλά τώρα θα μιλήσω. Και ο μπαμπάς μου είναι σε αμαξίδιο πολλά χρόνια. Είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και χτύπησε στη σπονδυλική στήλη. Ο μπαμπάς μου δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτό. Ήμουν έξι χρονών, όταν έγινε το ατύχημα.

Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο ωραίος και δυνατός άνδρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και με συγκινεί πολύ η αυτοπεποίθηση που έχει αυτός ο άνθρωπος, το πώς μας έκανε να μην βλέπουμε τίποτα διαφορετικό και πώς μας έχει μεγαλώσει. Με το που σε είδα, επειδή έχεις και ίδια μάτια με τον μπαμπά μου, είπα ότι βλέπω έναν άνδρα σαν τον μπαμπά μου», εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Μέσα στην ατυχία του, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο. Όταν έγινε το ατύχημα των γονιών μου, την επόμενη ημέρα που ο κόσμος είδε το αυτοκίνητο, έλεγε ότι τα παιδιά πέθαναν. Τα παιδιά έζησαν και ο μπαμπάς μου είναι ο ήρωάς μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Χριστοδούλου: «Έπινα ένα μπουκάλι αλκοόλ τη μέρα – Ένιωθα ένα μηδενικό»

 Πρωινό μας 27/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση

Keywords
Τυχαία Θέματα