Θανάσης Κουρλαμπάς: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την απώλεια της ημέρας του, ένα γεγονός που συνέβη πρόσφατα και τον στενοχώρησε βαθιά.

«Έζησα μια δυσάρεστη κατάσταση γιατί έχασα τη μητέρα μου και ίσως αυτή άνθηση τώρα προκύπτει από τη διαδικασία να ξεπεράσεις τη δυσκολία. Πολύ συχνά η δουλειά είναι το αποκούμπι. Πρέπει ό,τι συμβαίνει στη ζωή σου, είτε καλό είτε κακό, να το διαχειρίζεσαι την ώρα που συμβαίνει, στην ποσότητα και τον χρόνο που πρέπει γιατί μόνο έτσι θα το ξεπεράσεις.

Εγώ έτσι έπραξα σε αυτό που συνέβη με τη μαμά μου», εξομολογήθηκε αρχικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε, αναφερόμενος στο θλιβερό γεγονός: «Όταν χάνεις τη μαμά σου, παύεις να είσαι το παιδί… Είναι μέσα στη ζωή η απώλεια. Εγώ είχα θέατρο όταν συνέβη αυτό και ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Η ζωή έχει τον δικό της ρυθμό, είναι ένα παιχνίδι που μπαίνεις και χωρίς να είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτό και μάλλον αυτό είναι και το καλό.

Το μόνο θετικό που μπορώ να σκεφτώ μετά την απώλεια της μαμάς μου είναι ότι συνειδητοποιείς ότι η ζωή είναι μία, τη στηρίζεις όσο περισσότερο μπορείς… Είπα σ’ αγαπώ στη μαμά μου αλλά υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να πω και δεν είπα. Στα παιδιά μου έδειξα τη θλίψη μου, είμαι άνθρωπος που δείχνει τα συναισθήματά του».

Διαβάστε ακόμα:

 Δανάη Παππά: «Μου κάνουν προτάσεις γάμου στα social media» – Η αντίδραση του συντρόφου της

 Κολωνός: Το μήνυμα της μητέρας της 12χρονης στον 53χρονο μετά την καταγγελία

 Λένα Δροσάκη: Απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί

Keywords
Τυχαία Θέματα