«Θεωρούσα ότι έχω όλα τα προσόντα για το 5×5 και ήθελα να το πάρω»

Χαμός φαίνεται πως γίνεται για τη θέση του παρουσιαστή στο τηλεπαιχνίδι «5×5» μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από τον ΑΝΤ1.

Ο Νικόλας Ράπτης μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως ήθελε πολύ να πάρει το εν λόγω project καθώς θεωρεί πως έχιε όλα τα προσόντα. Παράλληλα, απάντησε και για τον Τόνι Σφήνο.

«Πάει

το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, τέλος! Γεια σας, φιλάκια! Είχα μία συγκεκριμένη πρόταση, αλλά δεν τη δέχτηκα γιατί θεώρησα ότι δεν είναι του στυλ μου και ότι δεν μπορώ να την υποστηρίξω. Εγώ κάνω πράγματα που θέλω να μου αρέσουν, γιατί έτσι αποδίδω καλύτερα.

Πέραν αυτού, δεν είχα άλλες προτάσεις γιατί ήταν επιλογή μου να περιμένω για να πάρω μια απάντηση για το 5×5. Θα μπορούσα να έχω κινηθεί πιο γρήγορα. Θεωρούσα ότι έχω όλα τα προσόντα για το 5×5 και ήθελα να το πάρω», είπε αρχικά ο Νικόλας Ράπτης.

Όσο για τον Τόνι Σφήνο, απάντησε στη συνέχεια: «Είναι μια επιλογή του καναλιού, δεν τον ξέρω. Τον ξέρω στα πλαίσια του show που κάνει, αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω αν δεν τον δω».

Διαβάστε ακόμα:

Περικλής Κονδυλάτος: «Υποχρεώθηκα να πάω στον τελικό, δεν ήθελα»

Survivor All Star: Η τυχερή θέση στον τελικό που… βγάζει νικητές

Ελένη Πετρουλάκη: Αποφοίτησε η κόρη της και έβαλε το φόρεμα που φορούσε εκείνη στη βάπτισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα