Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η αντίδρασή της στα όσα είπε ο Acun Ilicali για τους παίκτες που αποβλήθηκαν από το «Survivor All Star»

To «Survivor All Star» έφτασε στο τέλος του μετά από έξι ολόκληρους μήνες! Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στους στίβους μάχης, ωστόσο ένας παίκτης κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο αλλά και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το βράδυ της Τρίτης 11/7 πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα πως ο μεγάλης νικητής είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Στον τελικό του «Survivor All Star» βρέθηκαν και κάποιοι από τους

πρώην παίκτες του παιχνιδιού, οι οποίοι στρήριξαν μέχρι τέλους τους δύο φιναλίστ. Ωστόσο, εκείνοι που κατά την διάρκεια παραμονής τους στο παιχνίδι αποβλήθηκαν, δεν καλέστηκαν στο Άλσος Βεϊκιου.

Μάλιστα, σε αυτούς αναφέρθηκε on air ο Acun Ilicali, ο οποίος βρέθηκε στο Γαλάτσι προκειμένου να συγχαρεί τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη που έφτασαν μέχρι το τέλος.

«Μπορεί κάποιοι να έσπασαν κάποιους κανόνες αλλά όλοι είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα που αποβάλλεται κανείς. Θα είμαι χαρούμενος να τους δω στα μελλοντικά all stars. Είναι κατανοητό για μένα να κάνεις κάποια λάθη, όλοι όσοι έφυγαν από το παιχνίδι είναι για μένα αδέρφια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία παρακολουθούσε τον τελικό από το σπίτι της καθώς βρισκόταν ανάμεσα στους πρώην παίκτες που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, αντέδρασε μέσα από τα social media σε αυτά που είπε ο Acun Ilicali.

Συγκεκριμένα, η ίδια φάνηκε να ικανοποιείται με όσα άκουσε από τον Τούρκο παραγωγό, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το σχετικό απόσπασμα με τα λόγια του και τον ευχαρίστησε δημόσια, κάνοντάς τον παράλληλα tag.

Διαβάστε ακόμα:

Περικλής Κονδυλάτος: «Υποχρεώθηκα να πάω στον τελικό, δεν ήθελα»

Survivor All Star: Η τυχερή θέση στον τελικό που… βγάζει νικητές

Ελένη Πετρουλάκη: Αποφοίτησε η κόρη της και έβαλε το φόρεμα που φορούσε εκείνη στη βάπτισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα