Τριαντάφυλλος για Μπάρτζη: «Πέρασες 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες όλα»

Ο τελικός του «Survivor All Star» είναι πια γεγονός! Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Ο Τριαντάφυλλος παρακολούθησε τον τελικό του reality επιβίωσης – όπως παρακολουθούσε και τα επεισόδια κατά τη διάρκεια της χρονιάς – και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού από τον Γιώργο Λιανό, έκανε μια σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Ο Τριαντάφυλλος

μπορεί να ήταν κολλητός φίλος με τον Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ωστόσο κάποια γκρίζα σύννεφα σκέπασαν τη σχέση του με το ζευγάρι μέσα στους μήνες και έτσι ο ίδιος υποστήριζε ανοιχτά τον Νίκο Μπάρτζη, όπως είχε αποκαλύψει μέσα από αναρτήσεις και συνεντεύξεις του.

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, δημοσίευσε ένα κείμενο στον λογαριασμό του και αφού έστειλε ένα μήνυμα στον Νίκο Μπάρτζη για την ήττα του, σχολίασε πως ο Σάκης Κατσούλης άξιζε να σηκώσει την πολυπόθητη κούπα του νικητή.

Ο Τριαντάφυλλος για την ήττα του Νίκου Μπάρτζη στον τελικό του «Survivor All Star»

«Αντιμετώπισες τους φίλους του Σάκη, τους φίλους της Δαλάκα, τους φίλους του Μάριου, μεγάλους παίκτες… Έφτασες τελικό, μόνο υπερηφάνεια στην οικογένεια και στους φίλους σου. Μην ξεχνάς πως πέρασες 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες όλα. Καλά κέρδισε ο Σάκης με οριακή διαφορά αλλά κέρδισε όπως κέρδισες και εσύ. Μπράβο και στους δύο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει να συμβιβάζεσαι στη σχέση σου;

Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί»

Ελένη Κοκκίδου: «Συγκινήθηκα με το τέλος της “Βουλίτσας”» – Η αποκάλυψη για τη σκηνή με το τραγούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα