Τζένη Μελιτά: Το σπιτικό φαγητό της μαμάς και οι «προμήθειες» μετά την αποκάλυψη ότι έχει κορονοϊό

Η Τζένη Μελιτά βρέθηκε στο Liverpool την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να μεταδώσει τους Ημιτελικούς και τον Τελικό της Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ επέστρεψε στην Ελλάδα την Κυριακή και τη Δευτέρα βρέθηκε ξανά στο πόστο της στην εκπομπή.

Ωστόσο, σήμερα (17/5) ο Φώτης Σεργουλόπουλος

καλησπέρισε τους τηλεθεατές χωρίς τη Τζένη Μελιτά στο πλευρό του, μιας και όπως ανέφερε ο κορονοϊός της «χτύπησε» την πόρτα. Η ίδια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και μπήκε σε καραντίνα.

Λίγο αργότερα, η Τζένη Μελιτά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους τις δύο φωτογραφίες από το σπίτι της. Στην πρώτη μας δείχνει τις «προμήθειες» που πήρε για να αντιμετωπίσει τον ιό, ενώ στη δεύτερη το σπιτικό φαγητό που της έφτιαξε η μητέρα της για να τη βοηθήσει να αναρρώσει.

«Εξάντληση vs Τζένη. Σημειώσατε άσσο», έγραψε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

Κι έπειτα, πρόσθεσε: «Γιουβαρλάκια της μανούλας για σίγουρη ανάρρωση».

Όσον αφορά στην αμοιβή της στη Eurovision και στα αναληθή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, η Τζένη Μελιτά απάντησε, παραθέτοντας την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, που ανέφερε πως δεν πληρώθηκε για να μεταδώσει τη Eurovision.

«Επειδή μου ήρθε αυτό το εντελώς αναληθές σχόλιο και στεναχωρήθηκα πολύ. Να το πω λοιπόν ακόμα μια φορά. Τη δουλειά μου την παρείχα με πολλή αγάπη αφιλοκερδώς. Και θα την ξαναπαρείχα άλλες 100 φορές αν μου ζητηθεί. Αφιλοκερδώς. Νομίζω το λύσαμε. Σας αγαπώ, Τζένη», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

 Λιάγκας για παρεξήγηση με Τσιμιτσέλη: «Ήταν από τις περιπτώσεις που με στενοχώρησε γιατί…»

Χάρης Γιακουμάτος για Survivor All Star: «Ζουν τη ζωή του “κακού” χωριού, έχουν μπει στο δικό τους σύμπαν πια»

 Ελένη Μενεγάκη: Παραλίγο να πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης – «Είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα