Βάνα Μπάρμπα για Γεωργούλη: «Είχα ακούσει ότι θα “σκάσει” αυτή η καταγγελία»

Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα και, μεταξύ άλλων, σχολίασε την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο ηθοποιός κατηγορείται για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως είχε φτάσει στα αυτιά της ότι θα «σκάσει» μια καταγγελία για γνωστό

πολιτκό πρόσωπο που έχει κακοποιήσει γυναίκες. Ειδικότερα, δήλωσε:

«Ακούγεται και τρίτο περιστατικό πάλι με αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Όπως και αυτό με τον Γεωργούλη το είχαμε ακούσει. Εγώ είχα ακούσει σε συζήτηση ότι τώρα θα σκάσει και ένα κομμάτι με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ γνωστός και έχει κακοποιήσει γυναίκες σε πολιτικό τραπέζι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως δεν βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους στις εκλογές, καθώς αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά της και να αφοσιωθεί στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

«Δυστυχώς περνάω μια περιπέτεια με την υγεία μου, είμαι αδύναμη πολύ, δεν έχω τη δύναμη. Περνάω καλά, δόξα το Θεό αλλά δεν είμαι ακόμα γερή. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, δεν είναι εύκολο… Κάνω μια ανοσοθεραπεία, θα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Σχολιάζουν τις φήμες που θέλουν την Κορινθίου στο «Breakfast@star»

 Εύη Βατίδου: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές

 Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Για πρώτη φορά μαζί σε live της – Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα