Βάνα Ραμπότα για «50-50» και Πέτρο Φιλιππίδη: «Το παρελθόν το αφήνω στο παρελθόν, δεν με ενδιαφέρει τίποτα»

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Γρανίτα από λεμόνι», στην οποία πρωταγωνιστούν η Βάνα Ραμπότα και ο Δημήτρης Γιώτης.

Οι δύο ηθοποιοί απάντησαν σε όλες της ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Βιολέντη, ενώ η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά με την επαναπροβολή του «50-50» από το Mega, αφού η ίδια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της «Ειρήνης», της τηλεοπτική συζύγου του Σάκη Μπουλά στην εν λόγω

σειρά.

«Δεν ξέρω, εγώ μόλις χθες έμαθα ότι προβάλλεται η σειρά. Δεν έκατσα να το δω φυσικά, το παρελθόν το αφήνω στο παρελθόν», ανέφερε αρχικά η Βάνα Ραμπότα.

Και πρόσθεσε: «Θα σας πω τη γνώμη μου για όλα αυτά. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα που υπάρχει στο παρελθόν. Είναι άποψη ζωής και αυτό που καλλιεργώ ως άνθρωπος. Με ενδιαφέρει μόνο το τώρα, ούτε το μέλλον. Επομένως, δεν έχω ούτε φόβο για το μέλλον, ούτε αναμνήσεις από το παρελθόν. Με ενδιαφέρει το τώρα μου».

Τέλος, η Βάνα Ραμπότα κατέληξε λέγοντας πως «το πιο σημαντικό είναι ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας, στην κοινωνία μας είναι μία ευκαιρία κάποιος να καταδυθεί εσωτερικά και να γνωρίσει τον έσω εαυτό του. Να μπορέσει σιγά-σιγά να αντιληφθεί ποιος είναι, πώς πράττει, τι σκέφτεται και τι λέει. Το συμπέρασμα όλων είναι τελικά αυτό: ας μάθουμε ποιος είμαστε ο καθένας. Έτσι θα βοηθήσουμε και τον διπλανό μας».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει το πιο περίεργο μήνυμα που του έχουν στείλει στα social media -«Ανέβασα μια κατσαρίδα και μια κοπέλα μου απάντησε…»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Βίκυ Καγιά ήταν ωραία Barbie, τώρα είναι η μαμά της Barbie»

Σάσα Σταμάτη: Συγκλονίζει η φωτογραφία με τα ελάφια στα καμένα της Μάνδρας -Η δημόσια καταγγελία

Keywords
Τυχαία Θέματα