Βάσια Παναγοπούλου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου είχε πει κατ’ιδίαν ότι η μαμά του δεν ήταν καλά»

Η Βάσια Παναγοπούλου αποτελεί τη βασική συμπρωταγωνίστρια του Γιώργου Αγγελόπουλου στην καθημερινή σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στον γάμο του και γιόρτασε μαζί του αυτή τη σημαντική στιγμή για την κοινή ζωή του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Η Βάσια Παναγοπούλου αποτελεί έναν από τους λίγους ανθρώπους που ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μιλήσει για

το πρόβλημα υγείας της μητέρας του. Ο ίδιος είχε εξομολογηθεί ότι δεν είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο η ηθοποιός απέφυγε να ρωτήσει λεπτομέρειες και του συμπαραστάθηκε.

Η Βάσια Παναγοπούλου για την επικοινωνία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε τον διάλογο που είχαν, ενώ αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του Γιώργου Αγγελόπουλου έχουν διακοπεί, μιας και ο ίδιος διανύει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα.

«Εμένα κάποια στιγμή μου είπε κατ’ ιδίαν ότι η μητέρα του δεν ήταν καλά. Από λόγους λεπτότητας δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω γιατί ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά», είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου.

Σχετικά με την αναφορά που έκανε στον γάμο του για τη μητέρα του, η ηθοποιός ανέφερε: «Όταν μίλησε για τη μητέρα του στον γάμο του με πήραν τα κλάματα. Προφανώς και την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του του έλειπε η μαμά του και προφανώς γνώριζε ότι είναι πολύ άσχημα. Στενοχωριέμαι πολύ».

Ακόμα, η ίδια δήλωσε πως τα γυρίσματα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουν σταματήσει προς το παρόν λόγω της κατάστασης: «Μας ειδοποίησαν σήμερα ότι ο Γιώργος δεν θα έρθει στο γύρισμα αυτές τις ημέρες. Θεωρώ ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει για γύρισμα. Έχουμε και πολύ δύσκολες σκηνές να κάνουμε, συναισθηματικά φορτισμένες».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ραγίζουν» καρδιές τα τελευταία λόγια της μητέρας του στη φίλη της πριν μπει στην Εντατική

 Ελεονώρα Μελέτη: Η on air αναφορά σε πρώην σύντροφο που την απάτησε -«Δεν το έψαξα και το έμαθα»

 Fame Story: Αυτοί είναι οι καθηγητές του μουσικού talent show -Η μεγάλη έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα