Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (29/5-4/6)

Νέα εβδομάδα, νέες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια:

Πανσέληνος Κυριακή 4 Ιουνίου σαν Τοξότη. Η επίδρασή της φυσικά

και λίγο πολύ αφορά με κάποιον τρόπο όλους μας αλλά περισσότερο τους Διδύμους, τον Τοξότη την Παρθένο κσι τους Ιχθύς. Ιδιαίτερα τα άτομα του δευτέρου δεκαημέρου αυτών των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Ακόμα κι αν το τέλος του Μάη και η αρχή του Ιούνη αφήνουν κάποια κενά ερωτήματα και εκκρεμότητες όλα θα γίνουν πιο καθαρά από την δεύτερη βδομάδα του Ιουνίου και μετά. Ίσως αυτή η… καθαρότητα και οι αποφάσεις που θα δρομολογηθούν να είναι από την Κυριακή κιόλας στις 7. Υπολογίστε ότι από Τρίτη 6 και ύστερα παίζεται με άλλα ατού στα χέρια σας και όχι μόνο σε έναν τομέα. Από αυτήν την ημερομηνία και ύστερα θα είσαστε σε θέση να διαπραγματευτείτε με πιο δικούς σας όρους ακόμα και τα πιο δύσκολα θέματα. Διαφορετικά μπορεί να εξελίσσονται έως και τις 5 ό,τι σχετίζεται με οικονομικά, περιουσιακά και πάσης φύσεως συμφέροντα και διαφορετικά από τις 6 και μετά. Αν λοιπόν πρόκειται για δουλειές, συμφωνίες και συμπράξεις, περιμένετε λίγο και δεν θα χάσετε. Κάπως έτσι μπορεί να εμφανίζονται και οι σχέσεις και τα ερωτικά σας. Βέβαια αν το αντικείμενο του… πόθου σας ανήκει στον Καρκίνο, τους Ιχθύς, τον Σκορπιό, τον Ταύρο, ό,τι γίνεται θα το δείτε έως τις 5.

Tip: Με πιο συμβιβαστικό πνεύμα σε σχέσεις και συνεργασίες και μια γενικότερη προσοχή από Δευτέρα απόγευμα εώς και Τετάρτη. Μεγαλύτερη εύνοια Σάββατο και Κυριακή έστω και με Πανσέληνο στο Τοξότη.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Από την προηγούμενη βδομάδα κιόλας μπήκατε σε μια νέα πιο απαιτητική φάση που σημαίνει ότι αλλάζει όλο και περισσότερο η καθημερινότητά σας. Αυξάνονται οι υποχρεώσεις ενώ θα πρέπει να είσαστε σε μία μεγαλύτερη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίζετε τα απρόοπτα που εδώ κι εκεί προκύπτουν. Η μεγαλύτερη πίεση θα διαρκέσει έως και την δεύτερη βδομάδα του Ιουνίου καθώς ο Ερμής από το ζώδιό σας, θα κοντράρεται με τον Άρη από τον Λέοντα. Εκρήξεις ζωντάνιας μπορεί να ακολουθούνται από αίσθημα κατάπτωσης. Δυσκολίες στην επικοινωνία και τον συγχρονισμό σε αυτά που πρέπει να γίνουν με συγγενικά πρόσωπα και στενούς συνεργάτες. Προσοχή σε έντυπα, έγγραφα, αριθμούς, ημερομηνίες, λογαριασμούς, συμβόλαια και μετακινήσεις. Σχόλια μπορεί να επιβαρύνουν την κατάσταση. Τώρα κρίνονται οι στενές και η οι πιο αγαπημένες σχέσεις. Μην πιέζετε τον/την σύντροφό σας για να νιώσετε σιγουριά. Οι σχετικά πρόσφατες γνωριμίες και σχέσεις θα δείξουν αν μπορούν και πως να προχωρήσουν.

Tip: Ακόμα και αν αυτή η εβδομάδα διακρίνεται από σκαμπανεβάσματα είναι κάπως καλύτερη έως και την Δευτέρα 5 για οικονομικά πάσης φύσεως συμφέροντα και σχέσεις. Προσοχή 1 και 2 Ιουνίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Είναι φυσικό να επηρρεάζεστε κι εσείς από το γενικότερο κλίμα αστάθειας και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που θα έχει αυτή εβδομάδα. Μάλιστα προς το τέλος της η ρευστότητα αυξάνεται καθώς η Πανσέληνος του Ιουνίου στις 4 γίνεται στον απέναντί σας Τοξότη. Αυτή βδομάδα μπορεί να αναδείξει πιο φανερά διαφορές και αντιθέσεις που υποβόσκουν και αυτές μπορεί να αφορούν είτε στην συνεργασία, είτε στην οικογένεια, είτε στην σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Προληπτικές και βοηθητικές κινήσεις εκεί που βλέπετε πως χρειάζονται είναι καλύτερα να γίνουν από Δευτέρα βραδάκι έως και Τετάρτη. Σε αυτές τις ημέρες μπορείτε κι εσείς να επιτύχετε κάτι καλύτερο αλλά είναι και οι συμπτώσεις, οι συγκυρίες και οι καταστάσεις που μπορεί να επενεργήσουνε υπέρ σας. Φυσικό εσείς του πρώτου δεκαημέρου να πιεστείτε περισσότερο αλλά η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Το Σαββατοκύριακο απαιτεί παντού προσοχή.

Tip: Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα θα δημιουργήσει ένα καλύτερο κλίμα για σας μην βιάζετε τώρα πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Ο Μάης κλείνει τον κύκλο του σε αυτήν την εβδομάδα και μάλλον εμφανίζεται πιο ευνοϊκός από ότι ήταν στο ξεκίνημή του. Αυτή η εβδομάδα όμως συντηρεί ακόμα την Αφροδίτη στο ζώδιό σας – θα βρίσκεται σε σας έως τις 5 Ιουνίου – πράγμα που θα αποδειχτεί καλό στους βασικούς τομείς της ζωής σας, επαγγελματικά, οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας, τις διάφορες σχέσεις αλλά και τα αισθηματικά. Τώρα αν ο σύντροφος ή η σύντροφός σας ανήκει στους Διδύμους, τον Τοξότη, τους Ιχθύς και την Παρθένο δώστε μια μεγαλύτερη προσοχή στα θέλω, την συμπεριφορά και σε αυτά που τους… χαλάνε. Η Πανσέληνος στις 4 στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Στα θετικά είναι πάντα η εύνοια του Δία που δυστυχώς δεν αφορά όλους σας, αλλά για τώρα εσάς που έχετε γεννηθεί μέσα στον Ιούνιο. Ο Ερμής όμως βοηθάει τους υπόλοιπους από εσάς, άρα ο διάλογος γίνεται το ισχυρό σας όπλο. Στον Ταύρο που βρίσκεται γίνεται πρακτικός και σας δίνει και επιχειρήματα.

Tip:  Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας επιτρέπουν να κινηθείτε παντού με μεγαλύτερη άνεση και καλύτερα αποτελέσματα. Προσεκτικά από Δευτέρα απόγευμα έως και Τετάρτη.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου)

Είναι ένας ιδιαίτερος Ιούνιος αυτός που ξεκινάει σε αυτήν την εβδομάδα. Αν θα χορτάσετε μεταξύ όλων των άλλων θα είναι και από το… σασπένς που θα τον διακρίνει. Μην φανταστείτε όμως ότι θα ανοίξει αμέσως τα «χαρτιά» του και τον δικό σας δρόμο προς τα εκεί που σκοπεύετε. Αυτό θα γίνει περισσότερο από τις 12 και μετά που θα σταματήσει ο Ερμής να… μπλέκεται στα πόδια σας τόσο πολύ. Την 21η Μαΐου ο Άρης πέρασε στο ζώδιό σας και αυτή του η παρουσία εκεί είναι ένα… δίκοπο μαχαίρι. Μπορείτε με προσεκτικούς χειρισμούς παντού να κερδίσετε κάποια από αυτά που επιδιώκετε αλλά αυτά θα επιτευχθούν μόνο με υπομονή, πειθώ και όχι εγωισμό και πίεση προς τους άλλους γύρω σας. Κίνδυνος και να…κοπείτε. Από τις 6 και μετά μπαίνει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας -να μια έξτρα βοήθεια – και αυτή της η είσοδος μπορεί να φέρει κέρδος, συμπάθειες, πρόοδο αλλά και εκδηλώσεις θαυμασμού και αγάπης. Αφήστε τις ημέρες να περάσουμε με πιο… χαλαρή δράση.

Tip: Βοηθητικές παντού η Δευτέρα από το απόγευμα και μετά, η Τρίτη και η Τέταρτη. Μεγάλη προσοχή στην υγεία, τις σχέσεις και την εργασία Πέμπτη και Παρασκευή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου)

Μία σύνθετη εβδομάδα αυτή που ανοίγεται μπροστά σας και το σύνθετο δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι απαρτίζεται από το τέλος του Μάη και το ξεκίνημα του Ιουνίου αλλά κι από την σημαντική για σας Πανσέληνο που γίνεται στις 4 στον Τοξότη. Η πίεση που ασκείται πάνω σας από τον Κρόνο – και βέβαια αυτή είναι πιο έντονη και φανερή σε σας του πρώτου δεκαημέρου από τις 9 Μαρτίου και μετά – μαζί με αυτήν της Πανσελήνου μπορεί να σας κουράσει ποικιλοτρόπως. Συνήθως περιμένουμε ένα γεγονός – αποτέλεσμα της Πανσελήνου την ημέρα του φαινομένου αλλά δεν είναι ετσι πάντα. Αν όμως ένα δυσάρεστο συμβάν υπάρξει πριν λέμε ότι είναι πιο καλύτερα αντιμετωπίσιμο. Προσεκτικά λοιπόν γενικώς αλλά περισσότερο στο Σαββατοκύριακο. Σχέσεις, συνεργασίες και ό,τι αφορά συγγενείς, σπίτι, χώρους και περιουσιακά δέχονται μεγαλύτερη επιβάρυνση. Ο Δίας έστω και αδύναμος βοηθάει παντού έστω και στο παραπέντε.

Tip: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή ακόμα και κάτω από πίεση τα καταφέρνετε καλύτερα παντού. Αξιοποιήστε τις.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου)

Ο Μάης αποχαιρετά και ο Ιούνιος δίνει τα…διαπιστευτήρια του σε αυτή την εβδομάδα. Καλώς σας ήρθε γιατί από την δεύτερη εβδομάδα του και μετά θα αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε θεού πρόσωπο. Για τώρα όμως βρισκόμαστε σε αυτή την εβδομάδα που δεν προβλέπεται κάπου ιδιαίτερα δύσκολη για σας αλλά καθώς στο τέλος της φιλοξενεί μια Πανσέληνο – γίνεται στις 4 στον Τοξότη– όλο και κάτι ενοχλητικό ακόμα κι αν δεν είναι σοβαρό μπορεί να προκύψει. Αδέλφια, ξαδέρφια, θείοι, θείες, σύμβουλοι πάσης φύσεως, δάσκαλοι και γείτονες μπορεί να ενοχλήσουν και να επιβαρύνουν ποικιλοτρόπως. Αν υπάρχει στο μυαλό σας κάποια ενέργεια που αφορά σε οικονομικά, περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας και μπορεί να περιμένει, από τις 7 Ιουνίου και μετά η επιτυχία θα είναι μεγαλύτερη. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Η εικόνα γίνεται πιο καθαρή έτσι που να γνωρίζετε τόσο τι θέλετε εσείς και τι μπορείτε να έχετε αλλά και τι θέλει ο άλλος και οι άλλοι.

Tip: Από την Δευτέρα έως και την Τετάρτη υπάρχει μια εύνοια μεγαλύτερη αλλά και επιθυμία να κάνετε μεγάλες αλλαγές και ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)

Το μήνυμα δόθηκε με κάποιον τρόπο την 21 Μαΐου που ο Άρης πέρασε στον Λέοντα και σηματοδότησε το ξεκίνημα μιας πιο συνθέτης περίοδο που θα αγγίξει τις αρχές Ιουλίου. Όλα όσα πρέπει να ξεκαθαριστούν και να γίνουν μέχρι τότε θα απαιτήσουν υπομονή, προσοχή και ψυχραιμία. Βρισκόμαστε όμως στο τέλος του Μάη και στο ξεκίνημα του Ιουνίου κι αυτή η εβδομάδα συγκριτικά με την επόμενη προσφέρεται περισσότερο σε εσάς και τα σχέδιά σας. Ίσως όχι με την ευκολία που θα επιθυμούσατε αλλά έστω και έτσι αξίζει να επιταχύνετε όσο μπορείτε. Ας αρχίσουμε από τα επαγγελματικά. Αυτά που μπορείτε να σιγούρεψετε, να δεχτείτε και να επιτύχετε έως και την Δευτέρα είναι είναι τα καλύτερα από αργότερα. Οικονομικά, περιουσιακά, πάσης φύσεως συμφέροντα και το κλείσιμο των εκκρεμωτήτων επίσης. Αν βλέπετε ότι ο γάμος και σχέση σας μπάζουν από παντού… νερά κάντε την προσπάθεια βελτίωσης τους. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή μπορείτε καλύτερα. Με προσοχή αν πρόκειται για Διδύμους, Ιχθύες, Παρθένους. Τοξότες. Είναι η πανσέληνος στις 4 που τους…πιάνει.

Tip: Εξαντλήσετε την υπομονή και την ανοχή σας με «ανώτερους» -στο σπίτι και την εργασία- νόμους και κανονισμούς και μην ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές – και για την ακρίβεια συμπρωταγωνιστές με τους Διδύμους- είσαστε εσείς αυτή την εβδομάδα. Βλέπετε η Πανσέληνος στις 4 Ιουνίου γίνεται αντικριστά στον δικό σας άξονα. Αν και περισσότερο επιβαρυμένοι λόγω του Κρόνου εσείς του Μαΐου, η Πανσέληνος αυτή αφορά πιο πολύ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Όταν ένα τέτοιο φαινόμενο γίνεται στο δικό μας ζώδιο η επίδραση μπορεί να είναι σύνθετη. Ένα θετικό γεγονός μπορεί να επιβαρυνθεί και να μειωθεί από ένα αρνητικό αλλά και το αντίστροφο. Κάτι αρνητικό μπορεί να σπάσει και να ξεκαθαρίσει πράγματα και καταστάσεις για να μπορέσουμε να γνωρίζουμε πως θα προχωρήσουμε παρακάτω. Αυτό μπορεί να αφορά το γάμο, ή τη σχέση μας και βέβαια συνεταιρισμούς και συνεργασίας. Αν βρίσκεστε σε ένα διέξοδο σας κάνω γνωστό ότι η ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι κάπως πιο ευνοϊκή και επομένως πιο αξιοποιήσιμη.

Tip: Φροντίστε πιο σωστά την υγεία σας αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσεκτικά έως το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαΐου όπως και 3 και 4 Ιουνίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)

Ένας διόλου εύκολος μήνας – όπως και ο Απρίλης άλλωστε – ο Μάης μας λέει το αντίο του κι ο Ιούνης αυτήν την εβδομάδα μας δίνει το παρών. Υποδεχθείτε τον με καλές προθέσεις και αυτό γιατί κι αυτός δεν έρχεται με άγριες. Αυτή η βδομάδα στο τέλος της θα έχει μια περίεργη ρευστότητα που θα κυμαίνεται από το ζεστό στο κρύο και αυτό γιατί στο τέλος της – την Κυριακή στις 4 – θα χρωματιστεί από μία Πανσέληνο στον Τοξότη. Σαφώς και σας πιάνει μάλλον ξώφαλτσα αλλά νευράκια στην εργασία και μια περαστική ενόχληση στην υγεία μπορεί να επιβαρύνουν την διάθεσή σας. Μέχρι τη Δευτέρα 5 Ιουνίου αποφύγετε εφόσον είναι δυνατόν σημαντικές αποφάσεις και ενέργειες γύρω από οικονομικά, περιουσιακά και πάσης φύσεως συμφέροντα. Από την Τρίτη και μετά συμφέρει περισσότερο. Ανασφάλειες, αμφιβολίες, μπερδέματα στις σχέσεις και τα αισθηματικά μπαίνουν σε καλύτερη φάση από τις 6 και μετά.

Tip: Αν είσαστε γεννημένοι μέσα στον Δεκέμβρη είσαστε σαφώς πιο ευνοημένοι συγκριτικά με τους υπόλοιπους του ζώδιό σας. Οι υπόλοιποι έχετε βοηθό τον Ερμή – το πρακτικό πνεύμα, την πληροφόρηση και την ευρηματικότητα – καθώς σας… φλερτάρει από τον Ταύρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου)

Το πέρασμα του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας στον Λέοντα την 21 Μαΐου σηματοδότησε μια πιο έντονη και πιεστική μεταβατική φάση με νέους ρυθμούς, ενδιαφέροντα και υποχρεώσεις. Αυτή η βδομάδα που εμπεριέχει το τέλος του Μάη και το ξεκίνημα του Ιουνίου παρότι θα έχει και την ρευστότητα που επιφέρει η Πανσέληνος στις 4 στον Τοξότη είναι πιο βατή και ωφέλιμη για σας. Δύο τομείς χρειάζονται αξιοποίηση από την μεριά σας για να υπάρξει κάποιο κέρδος έστω και μικρό. Ο ένας είναι τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας από όπου αυτά μπορούν να προκύψουν και ο δεύτερος με τις διάφορες σχέσεις, τις συνεργασίες και τα αισθηματικά σας. Ανάγκη όμως να μετριάσετε τον εκνευρισμό και κάποιου είδους απογοήτευση και να γίνετε όσο ρεαλιστές επιβάλλει η παρούσα φάση που δεν είναι και εύκολη. Χρησιμοποιήστε τις ημέρες από την Δευτέρα έως την Τετάρτη για να συζητήσετε, να προτείνετε, να ακούσετε, να δεχτείτε, να διεκδικήσετε και να απορρίψετε.

Tip:  Μικρή η επίδραση της Πανσελήνου σε σας – αυτή είναι πταίσμα μπροστά στο τετράγωνο Ερμή, Ουρανού και την αντίθεση με το ζώδιό σας που είναι το… έγκλημα – αλλά δύο είναι οι ημέρες προσοχής. Πέμπτη και Παρασκευή.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου )

Πραγματικά γρίφος αυτή η εβδομάδα και αυτό γιατί το θετικό εμπλέκεται με το αρνητικό και το εύκολο με το δύσκολο. Αυτό το μοτό λίγο-πολύ χαρακτηρίζει την ζωή σας ολόκληρη τους τελευταίους μήνες που η ευτυχία, η ηρεμία και το… προβλέψιμο έχουν καταντήσει σπάνια. Βεβαίως εσείς του Φεβρουαρίου λόγω της πίεσης του Κρόνου – και Κρόνος σημαίνει εμπόδια πάσης φύσεως, ανατροπές, βάρη, περιορισμοί – ταλαιπωρείστε περισσότερο αλλά εσείς παίρνετε περισσότερο την μικρή εύνοια που δίνει ο Δίας σε όλους του ζωδίου σας μετά τις 17 Μαΐου. Η Πανσέληνος στις 4 στον Τοξότη επιφέρει μία έξτρα πίεση και κάπου ματαίωση αλλά πιθανόν αυτά να τα νιώσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Από την άλλη όλοι σας και περισσότερο εσείς του τρίτου θα έχετε και την εύνοια της Αφροδίτης έως και την Δευτέρα 5 Ιουνίου. Μικρή βοήθεια σε κάθε αρνητικό, ιδιαίτερα σε οικονομικά και σχέσεις.

Tip: Η Δευτέρα 29 έως το απόγευμα και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο απαιτούν υπομονή, συγκέντρωση και προσοχή.

Μια ματιά ακόμα:

NΑΙ! Αυτά τα 5 ζώδια θα σε πληγώσουν και δεν θα τους νοιάξει ιδιαίτερα

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, βικυ, βικυ παγιατακη, νέα, ζωδια σημερα, ιουνίου, εκκρεμότητες, σημαίνει, διδυμοι, μαΐου, επηρεάζει, λεων, σασπένς, αρης, δραση, ιχθύες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, καθαρα δευτερα, αλλαγη ωρας, αλλαγη ωρας 2013, εξτρα, αποτελεσματα, ημερομήνια, αφροδιτη, γαμος, εργασια, πιεση, υγεια, αξιζει, αμφιβολιες, ατμοσφαιρα, βδομαδα, βοηθεια, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γριφος, δευτερα, δυστυχως, δειτε, δοθηκε, εγγραφα, ευκολο, ευτυχια, υπαρχει, εκκρεμότητες, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εντυπα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, υπομονη, ηρεμια, ισχυει, θετικο, εικονα, κλιμα, κρονος, μαη, μαΐου, ματια, μηνες, μικρο, μοτο, μπορειτε, μυαλο, ξαδερφια, ξεκινημα, παντα, οικογενεια, πεμπτη, πιο πολυ, πρωταγωνιστες, πταισμα, σαββατο, συγκεντρωση, σπιτι, σχεδια, σχολια, τετραγωνο, τριτη, φυσικα, φυσικο, ψυχραιμια, ανηκει, απο δευτερα, δουλειες, γινετε, ιδιαιτερα, ιουνιος, ιουνίου, ιχθύες, κυριακη, μπροστα, ποδια, σασπένς, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, θετικα, βεβαιως, χερια
Τυχαία Θέματα