Βούλα Πατουλίδου για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Η μητέρα του μου είπε πριν από έναν χρόνο ότι χάνει το πλατάνι της»

Η Βούλα Πατουλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης 3/11 και μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε και στον πρόσφατο θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η Βούλα Πατουλίδου αποκάλυψε, μάλιστα, πως πριν από ένα χρόνο η μητέρα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη της είχε εξομολογηθεί πως «χάνει το πλατάνι της».

«Μαζί γυμναζόμασταν. Μάλιστα όταν εγώ είχα πολιτευτεί, πολλές φορές ο Αλέξανδρος

ήταν στο υπόγειο του Παλέ. Έμπαινα μέσα και έλεγα “φύγετε στην άκρη” και έμπαινα σε ένα πλατό και έκανα λίγα καθίσματα με το τζιν για να είμαι εντάξει για να πάω στην εκδήλωση. Το γέλιο περίσσευε. Ένας γίγαντας…

Ήμουν από εκείνους τους ανθρώπους που έγινε ένα τιμητικό αφιέρωμα για τους Ολυμπιονίκες που πέρασαν από το ΤΕΦΑ της Θεσσαλονίκης και εγώ είχα αναλάβει τον ρόλο σε μια σελίδα να πω τη ζωή όλων και ήταν εκεί η μάνα του, όταν ο Αλέξανδρος είχε σπάσει το πόδι του στο Σίδνεϋ», ανέφερε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.

Η Ολυμπιονίκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήρθε πριν από έναν χρόνο και μου είπε “χάνω το πλατάνι μου”. Μου το είπε η μαμά του. “Γίνονται θαύματα” της είπα και προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε τον μικρό αδελφό του για να μπορεί να τον πηγαινοφέρνει στις θεραπείες.

Πολύ αξιοπρεπής ο Αλέξανδρος. Το γνώριζα ότι ήταν άρρωστος. Ο σύζυγος μου πήγε νωρίτερα την ημέρα της κηδείας να δει τους γονείς του και έφυγε προτού να αρχίσει η νεκρώσιμη ακολουθία. Δεν είναι εύκολο. Ήταν 42 χρονών παλικάρι».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννης Παπαζήσης: «Όταν χωρίζεις γίνεσαι και μαμά και μπαμπάς για το παιδί σου»

 Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Ήμουν 6 μήνες στην Ελένη Μενεγάκη, δεν θα έκανα κάτι παρόμοιο»

 Γιώργος Τσαλίκης: Νέο «καρφί» στον Γρηγορη Γκουντάρα – «Τον πήρα τηλέφωνο το πρωί, θα τους χαλούσα τη σκαλέτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα