Στον εισαγγελέα ο 36χρονος μητροκτόνος από το Ίλιον

Το κατώφλι του εισαγγελέα θα περάσει ο 36χρονος που ομολόγησε πως δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια την 61χρονη μητέρα του, στο Ίλιον. Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της στις 23 Σεπτεμβρίου κι ενώ ο δράστης είχε αρνηθεί αρχικά την ενοχή του, στη συνέχεια «λύγισε» κάτω από την πίεση των αστυνομικών αρχών και παραδέχτηκε το στυγερό έγκλημα του.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο 36χρονος, η αιτία που πυροδότησε το βίαιο έγκλημά του, ήταν η επιθετική συμπεριφορά της μητέρας του και το έντονο αίσθημα της απόρριψης.

Όπως

υποστήριξε στους αστυνομικούς ο μητροκτόνος, η μητέρα του ήταν εκείνη που ξεκίνησε τον καυγά και μάλιστα τού επιτέθηκε με τη χρήση καλωδίου μπαλαντέζας, το οποίο -αφού της το πήρε από τα χέρια- χρησιμοποίησε για να τη στραγγαλίσει.

Ο δράστης εν συνεχεία θέλοντας να καλύψει τα ίχνη του αναστάτωσε το διαμέρισμα, πήρε 1850 ευρώ από το θύμα κι εγκατέλειψε το σπίτι, αφήνοντας τη να κείτεται νεκρή.

Μετά από λίγη ώρα, επέστρεψε στο σπίτι και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, προσποιούμενος ότι μόλις είχε βρει δολοφονημένη τη μητέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα