Angelina Jolie: Μυστήριο με το νέο τατουάζ στο μεσαίο δάχτυλό της – Είναι μήνυμα στον Brad Pitt;

12:31 24/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Angelina Jolie “χτύπησε” νέο τατουάζ και οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν ότι στέλνει μήνυμα στον πρώην της, Brad Pitt.

O tattoo artist Mr. K παρουσίασε το μυστηριώδες τατουάζ της σταρ στα μεσαία δάχτυλα και οι ακόλουθοι άρχισαν να εικάζουν ότι οι δύο γραμμές θα μπορούσαν

να γράφουν “F–k Brad”, αναφερόμενοι στο πικρό διαζύγιό της.

Αλλά, αν και ο Mr. K δεν αποκάλυψε τη σημασία ακόμη, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MR.K (@mr.k_tattoo)

Ο Mr. K σχολίασε την πλέον viral ανάρτησή του: “Δεν έχει καμία σχέση με τον Brad Pitt” αφού ανέβασε Instagram Story με διάφορα άρθρα στα οποία γινόταν αναφορά στο πιθανό τατουάζ για τον Pitt. Ένας θαυμαστής έσπευσε να απαντήσει: “Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι το πιστεύουν αυτό. Είναι παλιά είδηση!”

Ένας άλλος συμφώνησε ότι “οι άνθρωποι είναι τόσο περίεργοι πάντα που βάζουν αυτόν τον άνδρα στη ζωή της. Έχει ήδη αφαιρέσει το ένα τατουάζ που είχε για εκείνον.”

Μετά τις εικασίες και τις εξηγήσεις, τελικά αποκαλύφθηκε το άκρως υποτιθέμενο μυστηριώδες σχέδιο τατουάζ της Angelina Jolie. Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες των παπαράτσι, που τραβήχτηκαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, το τατουάζ δεν είναι καθόλου άμεσο μήνυμα στον Brad αλλά ένα μικρό στιλέτο, που είναι σχεδιασμένο να μοιάζει σαν να τρυπά το δέρμα της.

#AngelinaJolie‘s clearer new tattoo!! pic.twitter.com/7XgkX9mYRE

— Eleos~Chari (@AJExquisitely) August 23, 2023

#AngelinaJolie ‘s new tats! pic.twitter.com/wCnqjIgFWf

— Eleos~Chari (@AJExquisitely) August 22, 2023

Η σταρ είναι λάτρης των αιχμηρών συμβόλων και έχει τη δική της εκτεταμένη συλλογή μαχαιριών, η οποία όπως αποκάλυψε το 2008 οφείλεται σε οικογενειακή παράδοση, λέγοντας ότι η μητέρα της την πήγε να αγοράσει τα πρώτα της στιλέτα όταν ήταν 11 ή 12 ετών.

Το 2003, η Jolie μίλησε στο ABC News για την εμμονή της με τα όπλα και τη συλλογή της. “Δεν είναι γυαλιστερά, ολοκαίνουργια κοφτερά μαχαίρια από το κατάστημα. Είναι αντίκες όμορφα μαχαίρια από άλλες χώρες και είναι κλειδωμένα σε μια θήκη για να μην τα αγγίζει ο γιος μου”, είχε πει.

Keywords
Τυχαία Θέματα