Bachelorette Edition: 7 λευκά φορέματα για να φορέσετε στο πάρτι πριν το γάμο σας

09:43 4/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η πιο σημαντική μέρα της ζωής σας πλησιάζει κι ενώ όλες οι λεπτομέρειες είναι ήδη κανονισμένες, ένα πράγμα μένει μετέωρο- τι θα φορέσετε στο πάρτι που θα προηγηθεί του γάμου;

Σίγουρα λευκά και σίγουρα ένα φόρεμα που να παραπέμπει μεν σε νυφικό, χωρίς ωστόσο να έχει την υπερβολή που το συνοδεύει. Η μέλλουσα νύφη οφείλει να είναι κομψή, στιλάτη και άνετη καθώς μιλάμε για… πολύ χορό και διασκέδαση μέχρι πρωίας. Τα pre-wedding parties αποτελούν πλέον παράδοση κι εκτός από τις στιλιστικές συμβουλές που θα σας αποκαλύψουμε, θα σας δώσουμε και αυτή- μην το διοργανώσετε μία μέρα πριν τον γάμο

γιατί υπάρχει περίπτωση να πάτε στην εκκλησία με μαύρους κύκλους και ζαλισμένη!

Στο θέμα όμως. Τι φοράμε σε μια τόσο ξεχωριστή βραδιά;

Το Φόρεμα-Εσώρουχο

Αποτελείται συνήθως από κορσέ και στενή φούστα και κυκλοφορεί τόσο σε μίνι, όσο και σε midi μήκος. Ιδανικά θα το βλέπαμε σε ένα ξέφρενο πάρτι με τις φίλες σας, τύπου bachelorette, ωστόσο με το κατάλληλο styling θα μπορούσε να σταθεί και σε άλλα events.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA LAFONTAN (@maralafontan)

Το Καλοκαιρινό Cut-out

Αν σκοπεύετε να κάνετε το πάρτι σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος ή νησί, τότε το μάξι cut-out σε πιο αέρινες ή καλοκαιρινές υφές είναι αυτό που ψάχνετε. Κομψό και θηλυκό συνδυάζεται άνετα με flat σανδάλια και πιο θαλασσινό styling σε makeup και μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Leest (@maryleest)

Bridesmaid Dresses: Βρήκαμε από που θα ψωνίσετε τα καλύτερα φορέματα για γάμους και βαφτίσειςΤο Σέξι 00s

Εμπνέεται από την Y2K αισθητική και κάνει παιχνίδι με τον hot χαρακτήρα του. Το συγκεκριμένο λευκό φόρεμα λοιπόν, απευθύνεται σε νύφες τολμηρές που ξέρουν καλά πώς να αναδεικνύουν την στιλιστική τους ταυτότητα με έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harms (@harmony.butcher)

Το Λινό

Μιας και έρχεται καλοκαίρι γιατί να μη το δοκιμάσετε; Το λινό θεωρείται το πιο ιδανικό ύφασμα της εποχής, το οποίο όχι μόνο θα σας κρατήσει δροσερές ύστερα από τόσο χορό στη ζέστη, αλλά και θα σας μετατρέψει στην πιο στιλάτη μέλλουσα νυφούλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα