Eva Longoria: Στο Παρίσι με τον πιο γλυκό συνοδό – Ο 5χρονος γιος της κλέβει τις εντυπώσεις

13:30 30/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Eva Longoria εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στην καλύτερη φίλη της Victoria Beckham, η οποία παρουσίασε την ανοιξιάτικη συλλογή της του 2024 στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Στο show το “παρών” έδωσαν πολλές διάσημες όπως η Pamela Anderson, η Kim Kardashian, η Mia Regan και η Olivia Palermo, οι οποίες παρακολούθησαν την επίδειξη από την πρώτη σειρά.

Και μπορεί η Eva Longoria να έφθασε μόνη της για την επίδειξη, ωστόσο, είχε τον πιο γλυκό συνοδό στην Πόλη του Φωτός αφού εθεάθη να βγαίνει το βράδυ με τον πεντάχρονο γιο της, Santiago για να πάνε για φαγητό.

Eva Longoria holds hands with her son Santiago, five, in Paris https://t.co/iEJ8Gwgjeh

— Shootersyk”DamyEku” (@ShootersykEku) September 30, 2023

Μαμά και γιος μοιράστηκαν μία αξιολάτρευτη στιγμή μαζί, έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο τους όπου η σταρ κρατούσε τον μικρό από το χέρι και γελούσαν μαζί, όταν ο Santiago, ή Santi, όπως τον αποκαλεί η μαμά του, έβαλε το δεξί του χέρι μέσα στο μανίκι από το κόκκινο πλεκτό φόρεμα της μαμάς του, το οποίο είχε ογκώδη μανίκια.

Credit: Eva Longoria Baston/ Insta Story

Όταν το χέρι του βυθίστηκε στο μανίκι, η Longoria άρχισε να γελά δυνατά παρασύροντας τον γιο της. Όταν οι δυο τους είδαν τον φωτογράφο που τους απαθανάτιζε του χάρισαν ένα πλατύ χαμόγελο και προχώρησαν να απολαύσουν τους πολυσύχναστους δρόμους του Παρισιού.

Η Longoria ανέβασε αργότερα μια φωτογραφία από το κλείσιμο της βραδινής εξόδου με τον γιο της, όταν γύρισαν στο ξενοδοχείο για να κοιμηθεί και εκείνη βγήκε ξανά για λαμπερό πάρτι με τη Victoria Beckham.

Keywords
Τυχαία Θέματα