Johnny Depp: Κρατά την κόρη του κοντά στην… καρδιά του – Η γλυκιά αφιέρωση στη Lily-Rose

13:18 10/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Johnny Depp έκανε μια γλυκιά αφιέρωση στην κόρη του ανεβαίνοντας στη σκηνή με το συγκρότημά του Hollywood Vampires στην O2 Arena του Λονδίνου.

Ο 60χρονος σταρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία με το συγκρότημά του, το οποίο αποτελείται από

τους Vince Furnier και Tommy Henriksen του Alice Cooper και τον Joe Perry των Aerosmith.

Johnny Depp at the O2 Arena, London , UK on July 09, 2023 ( via Colinhartuk ). #HollywoodVampires pic.twitter.com/WXb6d5atTI

— ReemDepp – Johnny Depp is a Legend (@ReemDepp) July 9, 2023

Και παρά τον ταραχώδη τρόπο ζωής του, ο Depp διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι εξακολουθεί να ξέρει πού βρίσκεται η καρδιά του, φορώντας ένα τζάκετ με το όνομα της 24χρονης κόρης του, Lily-Rose, ραμμένο στο πέτο.

Johnny Depp at tonight’s concert in London. #JohnnyDepp pic.twitter.com/PJY9qU4ROy

— Angy (@angy3101) July 9, 2023

Johnny Depp at the O2 Arena, London , UK on July 09, 2023 ( via Vivek Pai ). #HollywoodVampires pic.twitter.com/CI2OclMMLY

— ReemDepp – Johnny Depp is a Legend (@ReemDepp) July 9, 2023

Το σακάκι είχε διάφορες άλλες ραφές, όπως μια νεκροκεφαλή, μια άγκυρα και κάποια αποφθέγματα.

Ο Depp είναι “περήφανος” για την κόρη του Lily-Rose που ανέλαβε τον σκανδαλώδη ρόλο της στη σειρά The Idol και πιστεύει ότι η έντονη διαμάχη γύρω από τη σειρά είναι ένα σημάδι ότι “κάνει κάτι σωστό.”

Παρά τις αντιδράσεις, μια πηγή από το περιβάλλον του Johnny δήλωσε στo DailyMail.com ότι δεν τον επηρεάζει και αντιθέτως “πιστεύει ότι πρέπει να κάνει κάτι σωστό για να έχει κερδίσει τόση προσοχή.”

Η πηγή δήλωσε στo DailyMail.com: “Ο Johnny λατρεύει το γεγονός ότι η Lily χαράσσει τη δική της καριέρα και προκαλεί τον εαυτό της να αναλάβει ρόλους που την ενδιαφέρουν και τη δοκιμάζουν. Του αρέσει που είναι το δικό της πρόσωπο και που γίνεται η ηθοποιός που αυτή θέλει. Δεν στηρίζει την καριέρα της στην επιτυχία του.

Του αρέσει που είναι ένα τόσο δυνατό άτομο, ειδικά τώρα που έχει προσελκύσει επιπλέον προσοχή με τον πρόσφατο ρόλο της στο The Idol. Είναι περήφανος γι’ αυτήν και δεν προσδίδει τίποτα στην επιπλέον φλυαρία και το δράμα που φέρνει ο ρόλος της. Πιστεύει ότι κάτι πρέπει να κάνει σωστά, αφού ο ρόλος της έχει τραβήξει τόση προσοχή, και είναι περήφανος για την επιτυχία της.”

Keywords
Τυχαία Θέματα