Kate Middleton: Γιατί δεν συνοδεύει τον πρίγκιπα William στη Σιγκαπούρη – Πλήγμα για τους διοργανωτές των βραβείων Earthshot

18:00 29/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton δεν θα παρευρεθεί στην τελετή των βραβείων Earthshot του πρίγκιπα William, γεγονός που χαρακτηρίστηκε “τεράστιο πλήγμα” για τους διοργανωτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Kate δεν θα ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη με τον σύζυγό της τον Νοέμβριο και θα μείνει στο σπίτι με τα παιδιά της, τον πρίγκιπα George, 10 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Lewis, 5 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Foundation Centre for Early Childhood (@earlychildhood)

Πιστεύεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θέλει να διαταράξει την εκπαίδευση των παιδιών κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου και αντίθετα εργάζεται για να έχει μια “σταθερή ζωή στο σπίτι ως προετοιμασία για τη βασιλική τους καριέρα”, σύμφωνα με τη Mirror.

Η μητέρα τριών παιδιών παρακολούθησε τα δύο προηγούμενα βραβεία Earthshot στη Βοστώνη και το Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας William ίδρυσε τον θεσμό των βραβείων το 2020, λέγοντας ότι ήθελε να μετατρέψει “την τρέχουσα απαισιοδοξία γύρω από τα περιβαλλοντικά ζητήματα σε αισιοδοξία, γιορτάζοντας τους ανθρώπους και τους τόπους που οδηγούν στην αλλαγή.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Κάθε χρόνο μεταξύ 2021 και 2030, μια τελετή απονομής βραβείων θα τιμά τους νικητές στις πέντε κατηγορίες του βραβείου που δημιουργούν καινοτομίες που αντιμετωπίζουν περιβαλλοντικά ζητήματα. Σε κάθε νικητή δίνεται 1 εκατομμύριο λίρες για την υποστήριξη και την κλιμάκωση του έργου τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα