Lip Contouring: Πώς θα δοκιμάσουμε τη νέα τεχνική μακιγιάζ που έχει αναστατώσει το TikTok;

Στην καθημερινότητά μας, το μακιγιάζ αποτελεί σημαντικό κομμάτι για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, το βασικό στοιχείο είναι τα καλοσχηματισμένα και ζουμερά χείλη. Σε αυτά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, ανεξάρτητα από την απόχρωση που επιλέγουμε. Πώς όμως θα επιτύχουμε το επιθυμητό;

Η τάση του lip contouring

Τι είναι αυτό το νέο trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Το lip contouring είναι στην ουσία μια τεχνική που ενισχύει το φυσικό περίγραμμα των χειλιών. Χρησιμοποιεί φως και σκούρες αποχρώσεις για να προσδώσει πληρότητα και να διορθώσει το σχήμα των χειλιών, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Σαν το κλασικό contouring που κάνουμε στο πρόσωπο για να δημιουργήσουμε σκιές και γωνίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Πώς θα δοκιμάσετε κι εσείς το lip contouring

Πριν δοκιμάσετε την τεχνική πρέπει να προετοιμάσετε τα χείλη σας. Η απολέπιση και η ενυδάτωση είναι βασικά βήματα για ένα ομαλό και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Το δεύτερο βήμα σας είναι να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο υπόβαθρο με τον απαλό χρωματισμό του concealer. Μετά προχωράτε με το cream bronzer. Απλά επιλέξτε μια απόχρωση λίγο πιο σκούρα από τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Εφαρμόζετε το bronzer γύρω από την περίμετρο των χειλιών. Μετά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζωγραφίσετε ελαφρά πάνω από τη γωνία των χειλιών και κατά μήκος του κέντρου του κάτω χείλους.

Η τελευταία πινελιά; Ήρθε η ώρα του lip liner για να καθορίσετε τα χείλη σας. Είστε έτοιμες να δείτε το αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Τι να αποφύγετε για ένα άψογο αποτέλεσμα

Για να αποφύγετε τα συνηθισμένα λάθη: Για να έχετε φυσικότητα στα χείλη πρέπει να αναμειγνύετε καλά. Να μην υπερβάλλετε με το lip liner. Να επιλέγετε αποχρώσεις που ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας. Επίσης, αποφύγετε το πάρα πολύ σκούρο χρώμα, καθώς μπορεί να προκαλέσει μπέρδεμα. Η ισορροπία μεταξύ φωτεινών και σκούρων αποχρώσεων είναι το κλειδί για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ετοιμάστε τα πινέλα σας! Ώρα να δοκιμάσουμε το lip contouring. Αξίζει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Keywords
Τυχαία Θέματα