Taylor Swift:Η στήριξή της στην οικογένεια θύματος των πυροβολισμών στους εορτασμούς για το Super Bowl

09:00 17/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Taylor Swift δώρισε 100.000 δολάρια στην οικογένεια της Lisa Lopez-Galvan, θύμα των πυροβολισμών που έγιναν την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, στην παρέλαση των Kansas City Chiefs. Η 43χρονη Dj Lisa Lopez ήταν μητέρα δύο παιδιών και βρέθηκε εκεί για να γιορτάσει τη νίκη της αγαπημένης της ομάδας.

Η οικογένεια της Lisa δημιούργησε μια σελίδα “GoFundMe” για να μαζέψει χρήματα και η Taylor

δε δίστασε να βοηθήσει οικονομικά.

“Στέλνω τα συλλυπητήριά μου για την τραγική σας απώλεια”, έγραψε η popstar στο μήνυμά της στη σελίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kansas City Chiefs (@chiefs)

Η ανάρτηση του Travis Kelce για το τραγικό συμβάν

“Εκφράζω θλίψη για την τραγωδία που συνέβη σήμερα”, έγραψε ο Travis Kelce στο X (Twitter).“Σκέφτομαι τους ανθρώπους που ήρθαν εκεί για να γιορτάσουν μαζί μας και έζησαν αυτή την εμπειρία. KC, είστε ο κόσμος μου” συμπλήρωσε στην ανάρτησή του ο αθλητής.

Αρκετοί παίκτες των Kansas City Chiefs μίλησαν επίσης για το τραγικό περιστατικό, στο οποίο τραυματίστηκαν τουλάχιστον 21 άτομα, εκ των οποίων 11 παιδιά.

Η ανακοίνωση της ομάδας Kansas City Chiefs

“Λυπούμαστε ειλικρινά για την αδικαιολόγητη πράξη βίας που συνέβη έξω από τον σταθμό Union στο τέλος της σημερινής παρέλασης. Σκεφτόμαστε τα θύματα, τις οικογένειές τους και ολόκληρη την Kansas City”.

Αν και η οικογένεια της Lisa είχε θέσει αρχικά ως στόχο στη σελίδας “GoFundMe” το ποσό των 75.000 δολαρίων, η σελίδα συγκέντρωσε πάνω από 200.000 δολάρια.

“Ήταν μια καταπληκτική μητέρα, σύζυγος, κόρη, αδερφή, θεία, ξαδέρφη και φίλη”, έγραψαν οι συγγενείς της. “Σας ζητάμε να συνεχίσετε προσεύχεστε για την οικογένειά της. Εμείς θρηνούμε την απώλειά της”.

Μετά τους πυροβολισμούς, το τμήμα Αστυνομίας της Kansas City συνέλαβε τρία άτομα, από τα οποία το ένα αφέθηκε ελεύθερο. Τα άλλα δύο άτομα είναι ανήλικοι για αυτό και η ταυτότητά τους δεν δημοσιοποιήθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι πυροβολισμοί οφείλονται σε διαφωνία και όχι σε μια πράξη προμελετημένης βίας ή τρομοκρατική επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα