Zoe Saldaña: Πικάντικες αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή με τον σύζυγό της – Ο κωδικός για το σεξ

19:31 4/4/2024 - Πηγή: InStyle

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση για τον γάμο της και τη σχέση με τον σύζυγό της προχώρησε η Zoe Saldaña καλεσμένη στην εκπομπή της Drew Barrymore.

Η ηθοποιός ήταν μαζί με τον σύζυγό της συγγραφέα και σκηνοθέτη Marco Perego-Saldaña μιλώντας μαζί για τον γάμο τους και κάνοντας ταυτόχρονα καυτές αποκαλύψεις.

Η 45χρονη σταρ δήλωσε ότι ο σύζυγός της είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της. “Είναι υπέροχο, πρέπει να πω ότι για πολλά χρόνια, όταν πρωτοπαντρευτήκαμε, ήταν δύσκολο για μένα να το αποδεχτώ“, είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Saldaña (@zoesaldana)

Η Zoe πρόσθεσε: “Υπάρχει ένα κομμάτι από εμάς και τις γυναίκες, ξέρετε, αν οι καρδιές μας έχουν ραγίσει στο παρελθόν, όπου αυτοσαμποτάρουμε πολύ τα πράγματα και μετά μια μέρα απλά ξυπνάς και λες, ω, ίσως αυτό να είναι αληθινό”.

‘Ίσως εννοεί πραγματικά να με ρωτήσει αν αισθάνομαι άνετα. Οπότε θα πρέπει να του πω ευχαριστώ ότι είμαι. Και, το επόμενο βήμα είναι να τον ρωτήσω αν νιώθει άνετα” πρόσθεσε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013.

Είπε επίσης ότι τους αρέσει να κολυμπούν γυμνοί. ‘Όταν βρισκόμαστε στην Ευρώπη και στην Καραϊβική, μερικές φορές ξεχνάμε τα μαγιό μας και πάμε για μπάνιο“, παραδέχτηκε η σταρ.

Στη συνέχεια, αποκάλυψαν την κωδική τους λέξη όταν θέλουν να κάνουν σεξ για να διασφαλίσουν ότι οι άλλοι δεν θα το καταλάβουν. “Ω Θεέ μου… και βρήκε έναν τρόπο να αποκαλεί την ώρα του σεξ, όπως το να παίζεις Lego γυμνός”, είπε και πρόσθεσε: “Έτσι, τα αγόρια, τουλάχιστον τα μεγαλύτερα, το κατάλαβαν και έλεγαν: Φιλιέστε; Θα πάτε να παίξετε γυμνοί με τα Lego σας; Κι εμείς λέγαμε: Όχι, δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό“, γέλασε.

Ο Marco πρόσθεσε: “Μπορούμε να προσπαθήσουμε. Παίζουμε Lego γυμνοί τώρα“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow)

Επίσης, εξέφρασαν τον έρωτά τους “χτυπώντας” ο ένας τατουάζ με το πρόσωπο του άλλου στο σώμα του. Η Zoe Saldaña το έχει στον κορμό της. “Θεέ μου, το δικό του είναι καλύτερο. Έχω, έχω το δικό του στον κορμό μου, αλλά επειδή ο Marco μοιάζει με την καθολική εκδοχή του Ιησού Χριστού, όλοι νομίζουν αυτό. Όποτε γδύνομαι μπροστά σε κόσμο, λένε: Είσαι πολύ θρησκευόμενη; Εγώ λέω, όχι, γιατί; Και μου λένε: Επειδή έχεις ένα πορτρέτο του Ιησού. Και εγώ λέω: Όχι, αυτός είναι ο σύζυγός μου”.

Το ζευγάρι μίλησε και για τη δραματική κι εξίσου κινηματογραφική πρόταση γάμου που έκανε ο Marco στη Zoe. Μαζί έχουν αποκτήσει τρεις γιους, ενώ τώρα συνεργάζονται και σε μια ταινία, όπου εκείνη πρωταγωνιστεί κι αυτός σκηνοθετεί. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα