Διάφανα Φορέματα: Σας έχουμε όλα τα tips για να τα φορέσετε δίχως φόβο

11:20 5/7/2023 - Πηγή: InStyle

Οι νέες τάσεις της μόδας μας ενθουσιάζουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο ελεύθερες από ποτέ! Είναι απίστευτο πώς οι κανόνες περί… γύμνιας έχουν αρχίσει να εξαλείφονται, επιτρέποντάς μας να απολαμβάνουμε τη ζωή μας χωρίς κανένα κόμπλεξ. Και ποιος λέει ότι πρέπει να φορέσουμε ρούχα;

Το νέο trend του 2023 είναι να είμαστε γυμνές και περήφανες με τα πιο υπέροχα naked dresses στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί καμία γυναίκα!

Το θέμα είναι πως θα τα φορέσουμε

κομψά έτσι ώστε να μη νιώθουμε εκτεθειμένες.

Rita Ora: Εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα από δαντέλα που αποκάλυπτε το στήθος τηςΕσώρουχα

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να βρείτε τα ιδανικά εσώρουχα. Εδώ δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες, αλλά μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίζετε. Τα εσώρουχα είναι ορατά και αποτελούν μέρος του look, οπότε δεν μπορούν να αφεθούν στην τύχη. Το ιδανικό είναι να συνδυαστούν σε χρώμα με το φόρεμα, να είναι ποιοτικά (για εμφανείς λόγους!), να διαθέτουν laser cut για να μην «κόβουν» τη σιλουέτα και φυσικά να σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Styling Hacks: Κι όμως, το να μη φοράτε σουτιέν μπορεί να μεταμορφώσει το σώμα σας προς το καλύτερο!Παπούτσια

Ούτε κι εδώ υπάρχουν αυστηροί κανόνες, αλλά τα it girls που φοράνε ασταμάτητα naked dresses τείνουν να τα συνδυάζουν είτε με ανοιχτές γόβες, είτε με μπότες. Φυσικά, εξαρτάται από την περίσταση και την εποχή, αλλά αν το φοράτε καθημερινά ή για ένα χαλαρό γεύμα με φίλους, μπορείτε να επιλέξετε μια παντόφλα με αθλητικό στιλ, ενώ για μια πιο επίσημη περίσταση, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ακόμα και τακούνια με σιλικόνη για ένα total naked look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Leest (@maryleest)

Πανωφόρια, Αξεσουάρ, Layering

Τα διάφανα φορέματα λατρεύουν το layering και αν και αγαπάμε να τα φοράμε μόνο με εσώρουχα, δεν είναι απαραίτητο να είμαστε ημίγυμνες όλη την ώρα. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για να τα φορέσετε είναι με ένα oversized blazer ή ακόμα και με ένα παντελόνι στις ίδιες υφές για να μετατρέψετε το διάφανο φόρεμα σε τοπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Αυτοπεποίθηση!

Το κερασάκι στην τούρτα. Χωρίς αυτή το naked dress δεν μπορεί να «δείξει» γιατί θέλει τόλμη και θάρρος για να το φορέσουμε και να αποκαλύψουμε τόσα πολλά στον κόσμο. Ότι κι αν αποφασίσετε να φορέσετε, φορέστε το με αυτοπεποίθηση και μόνο αν αυτό σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Διαφορετικά δεν χρειάζεται να δοκιμάζετε κάθε τάση που κυκλοφορεί στο street style απλά και μόνο επειδή φοριέται από όλες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη barbie ferreira (@barbieferreira)

Naked Looks: Γιατί οι celebrities εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με see-through δημιουργίες όλο και πιο συχνά;

Keywords
Τυχαία Θέματα