Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ξεσπά για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου από τον πατριό του στα Μέγαρα – “Ο τύπος είναι για εκτέλεση”

18:05 12/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Συχνά με αναρτήσεις της εκφράζει την άποψή της για διάφορα κοινωνικά θέματα. Αυτή τη φορά η η ιδρύτρια του Save a Greek Stray ξέσπασε για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου αγοριού από τον πατριό του στα Μέγαρα. Με μια σειρά από Insta Stories ανέφερε ότι αν και είναι κατά της θανατικής ποινής, ο δράστης είναι για εκτέλεση και ότι πρέπει να αφαιρεθεί η κηδεμονία από τη μητέρα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Εριέττα Κούρουλου Λάτση:

“Ένα τετράχρονο αγγελούδι χαροπαλεύει στο νοσοκομείο έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό από τον πατριό του. Το μωρό είχε νοσηλευτεί άλλες δύο φορές σε νοσοκομείο, τη μία με θλαστικά τραύματα και την άλλη με εγκαύματα. Δύο φορές νοσηλεύτηκε ένα παιδάκι στο νοσοκομείο έπειτα από βασανισμό και οι δύο φορές (!) δεν ήταν αρκετές για το ελληνικό κράτος ώστε να σώσει το μωρό από τη φρίκη.

Είμαι κατά της θανατικής ποινής, αλλά εδώ ο τύπος είναι για εκτέλεση. Και στη μητέρα προφανώς αφαίρεση κηδεμονίας.

Και κάτι ακόμα. Αφού οι αρμόδιοι φορείς αδυνατούν να προστατεύσουν τα παιδιά μας, βλέπω σύντομα να γινόμαστε Wild West (Άγρια Δύση) και να παίρνουμε τα πράγματα στα χέρια μας! Κάτι ήξερε ο μπαμπάς που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του!”.

Keywords
Τυχαία Θέματα