Η Hilary Duff κόλλησε Covid-19 και δηλώνει ευτυχισμένη που εμβολιάστηκε

10:29 22/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η Hilary Duff αποκάλυψε πως κόλλησε Covid-19, καθώς βρέθηκε θετική στην μετάλλαξη Δέλτα, που εξαπλώνεται δυστυχώς, ραγδαία στις ΗΠΑ.

Copenhagen Fashion Week 2021: Τα 15 street style looks που μας έδωσαν έμπνευση!


Η 33χρονη ηθοποιός, μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα για την νέα

τηλεοπτική σειρά “How i met your Father”, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως η παραγωγή θα πρέπει προσωρινά να διακόψει την λειτουργία των studios, μετά την ανακοίνωση των κρουσμάτων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff)


Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στον instagram, μέσω ενός story, η Hilary μοιράστηκε το πως νιώθει και πως βιώνει την ασθένεια μέχρι στιγμής. “Η Δέλτα…είναι λίγο σκύλα!“, έγραψε χαρακτηριστικά, πάνω από μια selfie της που φαίνεται να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Όπως είπε τα συμπτώματα της είναι απώλεια γεύσης και όσφρησης, δυνατός πονοκέφαλος, συμφόρηση και ζαλάδες.

instagram stories/@hilaryduff

Σας έχουμε το εργαλείο για να πετύχετε το tiktok hack για άψογο γαλλικό μανικιούρ


Η ίδια μάλιστα, δήλωσε πως αισθάνεται ευτυχισμένη που έχει εμβολιαστεί και έτσι βιώνει ήπια τα όποια συμπτώματα του ιού, καθώς δεν κινδυνεύει να νοσηλευτεί σε μια περίοδο που οι μολύνσεις από Covid-19 ανεβαίνουν κατακόρυφα στην Αμερική, με το φθινόπωρο να πλησιάζει. Η διάσημη ηθοποιός είχε μάλιστα μπει ξανά σε προληπτική καραντίνα τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από την επαφή της με επιβεβαιωμένο κρούσμα στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν για τη σειρά “Younger”.

Keywords
Τυχαία Θέματα