Βρήκαμε τα πιο ιδιαίτερα καπέλα για να τα φορέσετε στην πόλη και στο νησί

11:14 3/7/2023 - Πηγή: InStyle

Προσφέρουν προστασία από τον ήλιο, είναι οι φύλακες του στιλ, προσδίδουν έναν αέρα μυστηρίου σε κάθε μας εμφάνιση και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μας βοηθούν να εκφράσουμε και την προσωπική μας αισθητική, αναβαθμίζοντας την εικόνα μας.

Τα καπέλα λοιπόν, δεν δημιουργήθηκαν για να «καπελώνουν» το στιλ μας, αλλά αντίθετα για να το αναδεικνύουν. Και καπέλα υπάρχουν πολλά! Αρκεί να βρούμε αυτό που αντιπροσωπεύει τα δικά μας γούστα, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά μας, εκείνο που δεν θα αποχωριζόμαστε

με τίποτα ολόκληρο το καλοκαίρι. Δείτε τις ενδιαφέρουσες προτάσεις που συγκεντρώσαμε για εσάς και… καπελώθείτε!

Το Ψάθινο

Ξεκινάμε το ταξίδι μας στον κόσμο των καπέλων από κάτι απλό και διαχρονικό. Το ψάθινο καπέλο είναι ένα κλασικό αξεσουάρ που πάντα έχει να προσφέρει στιλ και προστασία από τον ήλιο. Ωστόσο, αυτό που το καθιστά ξεχωριστό είναι η ποικιλία των σχεδίων που κυκλοφορούν στους δρόμους. Αν μη τι άλλο λοιπόν, προσθέτει μια αίσθηση ανεμελιάς και φρεσκάδας στις εμφάνισεις μας είτε βρισκόμαστε στην πόλη είτε στο νησί. Αγαπημένη τάση τα τελευταία χρόνια- το ψάθινο καπέλο σε υπερβολικά oversized μέγεθος στιλ Jacquemus!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Baseball Hat: Το βασικό αξεσουάρ που αναβαθμίζει την καθημερινότητά μας- Πώς θα το φορέσετεΤο Visor Καπέλο

Με το χαρακτηριστικό του γείσο και το λογότυπο (συνήθως) κάποιου τεράστιου brand, το τένις καπέλο προσδίδει μια νεανική πνοή στην καθημερινότητά μας. Ξεφεύγει από τα κλασικά και θεωρείται ίσως το πιο πρωτότυπο σχέδιο καπέλου που θα δείτε να κυκλοφορεί. Βέβαια, στα αρνητικά του να αναφέρουμε το ότι δεν καλύπτει ολόκληρο το κεφάλι, οπότε προτιμήστε το μόνο για στιλ και όχι στις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

Η Μπαντάνα

Αν θέλετε να προσθέσετε μια Υ2Κ πινελιά στο στιλ σας, τότε η μπαντάνα είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Ένα εναλλακτικό και ευέλικτο αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το look και την περίσταση. Η μπαντάνα αποτελεί το πιο παιχνιδιάρικο τρόπο να αναβαθμίσουμε το outfit μας και ένα από τα πιο αγαπητά κομμάτια τον τελευταίο καιρό. Μέχρι και με κοστούμι την έχουμε δει συνδυασμένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Το Bucket Hat

Για όσες από εσάς αναζητάτε ένα πιο παιχνιδιάρικο και εκκεντρικό αξεσουάρ, το bucket hat είναι εδώ για να σας κερδίσει με το στιλ του. Ολόκληρη η Gen Z και οι πιο cool celebrities ορκίζονται σε αυτό και όχι άδικα. Γιατί το… καπέλο του ψαρά έχει κάτι το ιδιαίτερα ελκυστικό που μας κάνει να μη το βγάζουμε με τίποτα από πάνω μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Charkoplia (@zinafashionvibe)

Το Ψάθινο Καουμπόικο

Για τις περιπέτειες στο νησί και τις εξορμήσεις στην εξοχή, το ψάθινο καουμπόικο καπέλο βάζει τη δική του εκκεντρική πινελιά στα σύνολα του καλοκαιριού. Αποπνέοντας έναν αέρα Άγριας Δύσης και δυναμισμού, μαγνητίζει τα βλέμματα με περίσσεια ευκολία και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και στιλ. Ποια θα μπορούσε να πει όχι σε ένα τέτοιο κομμάτι;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ida Zeile (@idazeile)

Καλωσορίστε την ψάθινη τσάντα- 5 looks για την πόλη που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα