Ενας απροσδόκητος serial killer: «Trap», η νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Ένας πατέρας συνοδεύει την έφηβη κόρη του στη συναυλία μίας ποπ σταρ, της Lady Raven. Όταν κάποια στιγμή φεύγει από τη θέση του για να πάει στην τουαλέτα, παρατηρεί μία πιο έντονη από το σύνηθες αστυνομική παρουσία και ρωτά έναν εργαζόμενο στον χώρο της συναυλίας εάν γνωρίζει τι συμβαίνει. Παρότι ο άνδρας του λέει ότι, υποτίθεται πως δεν πρέπει να πει τι ξέρει, του εκμυστηρεύεται

ότι πρόκειται για μία επιχείρηση - παγίδα, που έχει στηθεί προκειμένου να συλληφθεί ένας serial killer, ο επονομαζόμενος «Σφαγέας», ο οποίος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος στην πόλη.

«Όλο αυτό, η συναυλία είναι παγίδα. Ελέγχουν όλες τις εξόδους, τσεκάρουν όποιον φεύγει. Δεν υπάρχει τρόπος να φύγει από δω». Όταν ο πατέρας -στον ρόλο ο Τζος Χάρτνετ- απομονώνεται στην τουαλέτα, ανοίγει στο κινητό του μία εφαρμογή και βλέπει πλάνα κλειστού κυκλώματος με έναν όμηρο ο οποίος βρίσκεται κάπου δεμένος και εκλιπαρεί για τη ζωή του. Όπως προκύπτει, η πατρική αυτή φιγούρα, ο συμπαθής μπαμπάς που βλέπουμε στην αρχή, είναι το πρόσωπο που αναζητά η αστυνομία. Το τρέιλερ τελειώνει με τον πατέρα να γελάει μανιωδώς.

Αυτά αποκαλύπτει το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν «Trap» που παρουσιάστηκε στο CinemaCon, όπως και στο  event «The Summer of Shyamalan», που διοργανώθηκε αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες, όπου ο σκηνοθέτης μίλησε όχι μόνο για το «Trap» αλλά και για την ταινία «The Watchers», σκηνοθετικό ντεμπούτο της κόρης του Ισάνα, στην οποία είναι παραγωγός. Ωστόσο, στο «Trap» εμπλέκεται και η άλλη κόρη του, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Saleka, που έγραψε τραγούδια για την ταινία και υποδύεται τη Lady Raven.

Όπως είπε ο Σιάμαλαν, η ιδέα για το «Trap» ήταν η αφήγηση «από τη σκοπιά ενός απροσδόκητου ανθρώπου», εν προκειμένω, του δολοφόνου.

Ο Τζος Χάρτνετ ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα με ένα επεισόδιο του «Black Mirror» όσο και με το «Oppenheimer» (δύο ρόλοι που τον έφεραν στο ραντάρ του Σιάμαλαν), ήταν κατά τον σκηνοθέτη «το κατάλληλο άτομο τη σωστή στιγμή».

Ο Τζος Χάρτνετ δεν σκόπευε να εγκαταλείψει εντελώς την υποκριτική. Διάλεξε ωστόσο έναν πιο απλό τρόπο ζωής, εγκαταλείποντας το Χόλιγουντ και διαμένοντας στην Αγγλία -όπου δημιούργησε την οικογένεια του-, παίζοντας σε μικρές παραγωγές,

Με πληροφορίες από Variety

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η «Φόνισσα» με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

«Εκατό χρόνια μοναξιά»: Το αριστούργημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες στη μικρή οθόνη

Σκορσέζε: Από την ταινία για τον Ιησού, στον Φρανκ Σινάτρα με Ντι Κάπριο - Τζένιφερ Λόρενς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενας, Trap, Νάιτ Σιάμαλαν,enas, Trap, nait siamalan