Απίστευτη καταγγελία στη Μαγνησία: Ξυλοφόρτωσε την κόρη του επειδή δεν καθάρισε το δωμάτιό της

Ένας ηλικιωμένος στη Μαγνησία βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου γιατί φέρεται να έδειρε την 45χρονη κόρη κόρη του επειδή εκείνη δεν καθάρισε το δωμάτιό της!

Μια απίστευτη καταγγελία έγινε στη Μαγνησία όπου ένας 77χρονος φέρεται να ξυλοφόρτωσε την 45χρονη κόρη του, που ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική για να περάσει τις διακοπές της στο εξοχικό τους σε οικισμό της Μαγνησίας.

Την περασμένη εβδομάδα ένας καυγάς, για ασήμαντη αφορμή, οδήγησε τον 77χρονο

στο Αστυνομικό Τμήμα και την 45χρονη στο νοσοκομείο με μώλωπες και κακώσεις. Πατέρας και κόρη μαλώσανε γιατί -πάντα σύμφωνα με την καταγγελία- η 45χρονη δεν καθάριζε το δωμάτιό της. Ο καυγάς κατέληξε σε ξυλοδαρμό με την κόρη να καταγγέλλει πως ο πατέρας της την έριξε κάτω και την κλωτσούσε.

Όπως αναφέρει το gegonotanews, ο 77χρονος κάθισε χθες στο εδώλιο μετά από μήνυση της κόρης του και προσπάθησε να την παρουσιάσει στην έδρα του Αυτόφωρου Τριμελούς ως ψυχιατρικό περιστατικό, ως έναν άνθρωπο που χάνει τον έλεγχο και πρέπει να εξεταστεί από ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της.

Ο πατέρας παρουσίασε την κόρη του ως ένα πλάσμα αχάριστο που ενώ την στηρίζει οικονομικά, όποτε έχει ανάγκη- παρότι είναι ανεξάρτητη- εκείνη τον έσυρε στα δικαστήρια. Πατέρας και κόρη βλέπονται κάθε καλοκαίρι και η 45χρονη που ζει με την μητέρα της στην Αμερική παραμένει στο Πήλιο τρεις μήνες.

Ο 77χρονος υποστήριξε πως η κόρη του έπεσε από ένα σπρώξιμο και έτσι χτύπησε στο χέρι της. Ο πατέρας δεν έπεισε το δικαστήριο που τον καταδίκασε σε 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή , ενώ η 45χρονη, που δεν μιλά ελληνικά, μόλις η δικηγόρος της ανακοίνωσε την ποινή ξέσπασε σε κλάματα.

#ΜΑΓΝΗΣΙΑ #ΚΟΡΗ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ #ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτη, Μαγνησία, Ξυλοφόρτωσε,apistefti, magnisia, xylofortose