Η Barbie τα... «σπάει», τουλάχιστον 1 δις στο ταμείο!

Η ταινία της Barbie ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως, σπάζοντας «θριαμβευτικά» ρεκόρ!

Η ταινία «Barbie» ξεπέρασε το όριο του 1 δισ. δολαρίων από την πρεμιέρα της πριν από δύο και πλέον εβδομάδες, με τη σκηνοθέτιδα, Γκρέτα Γκερουινγκ, να σπάει το ρεκόρ γυναικών σκηνοθετών που κατείχε μέχρι πρότινος η σκηνοθέτης του «Wonder Woman», Πάττι Τζένκινς.

Η Warner Bros Pictures

ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η ταινία εισέπραξε 459 εκατ. δολάρια από τους κινηματογράφους της Βόρειας Αμερικής και άλλα 572,1 εκατ. δολάρια στο εξωτερικό το Σαββατοκύριακο, συνολικά 1,0315 δισ. δολάρια (1,56 δισ. δολάρια, 800 εκατ. λίρες).

Ποσό που επιβεβαίωσε η εταιρεία ανάλυσης μέσων ενημέρωσης Comscore, σύμφωνα με την Guardian.

«Ως επικεφαλής, μπορούμε να πούμε πως αυτό δε συμβαίνει συχνά, αλλά η συγκεκριμένη ταινία κατέρριψε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας», δήλωσαν σε κοινή δήλωση οι Τζεφ Γκόλντστειν και Άντριου Κριπς.

Η ταινία με πρωταγωνίστρια και παραγωγό τη Μάργκοτ Ρόμπι βρίσκεται στην πρώτη θέση εδώ και τρεις εβδομάδες.

Ξεπέρασε τα 400 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ και τα 500 εκατ. δολάρια διεθνώς πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη ταινία του στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών Χάρι Πότερ.

Σε σκηνοθεσία της υποψήφιας για Όσκαρ σεναριογράφου και σκηνοθέτη αλλά και με πρωταγωνιστές τους Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ, ως Barbie και Ken, η ταινία στέλνει τη διάσημη «κούκλα» σε μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο.

Οι πωλήσεις εισιτηρίων της Barbie κατατάσσονται πλέον στη δεύτερη θέση φέτος μετά το The Super Mario Bros, το οποίο συγκέντρωσε συνολικά 1,357 δισ. δολάρια στο box office.

#BARBIE #ΠΡΟΒΟΛΕΣ #ΕΙΣΠΡΑΞΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα