Ανασκόπηση πεπραγμένων και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το ILME

Στις 9 Φεβρουαρίου, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Iνστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ILME), η οποία σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων του Ινστιτούτου που θα ακολουθήσουν κατά το τρέχον έτος.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ILME, πλήθος μελών του Ινστιτούτου, αλλά και εκπρόσωποι φορέων του κλάδου βρέθηκαν στην εκδήλωση, κατά την οποία έγιναν ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας

και των Logistics, μετά από μακρά περίοδο ψηφιακών εκδηλώσεων λόγω των ειδικών συνθηκών των προηγούμενων ετών.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ILME, κάνοντας σύντομη ανασκόπηση των πεπραγμένων, και παρουσιάζοντας τις αξίες με τις οποίες πορεύεται το Ινστιτούτο.

Ο λόγος δόθηκε και στους εκπροσώπους των χορηγών της εκδήλωσης (FlexCar, ProjectYou, Goldair Cargo, Kore AE και MoMix) δίνοντάς τους την δυνατότητα για μία σύντομη παρουσίαση των εταιρειών τους.

Στη συνέχεια, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ILME από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Χανιώτη, και η κλήρωση για τα δώρα των χορηγών. Την εκδήλωση πλαισίωσαν εκπρόσωποι του Συμβουλίου Εφοδιαστικής Αλυσίδας, της ΕEL, του ΣΥΝΔΔΕ&L και της ΕΕΒΨ&L.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «η πρώτη εκδήλωση του ILME για το 2023 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έκλεισε με την υπόσχεση όλων για την ενίσχυση των δράσεων του ILME πάντα προς όφελος και για την ανάδειξη του κλάδου».

Το άρθρο Ανασκόπηση πεπραγμένων και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το ILME εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα