Και η Maersk εκτρέπει πλοία της από την περιοχή της Μέσης Ανατολής λόγω επιθέσεων

Η επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στην περιοχή του Κόλπου της Μέσης Ανατολής και της Ερυθράς Θάλασσας αρχίζει να πλήττει την διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων.

Μετά τη ZIM και η Maersk ανακοίνωσε ότι απέσυρε δύο πλοία από τις δραστηριότητές της στην περιοχή, με τη ναυτιλιακή να δηλώνει ότι «λόγω απρόβλεπτων και αναπόφευκτων συνθηκών, αναγκαστήκαμε να εκτρέψουμε προσωρινά» δύο πλοία -το “Lisa” 4.250 Τeu και το “Maersk Pangani” 5.300 Τeu, και τα δύο ιδιοκτησίας της ισραηλινής πλοιοκτήτριας XT

Shipping.

Μάλιστα, ο ναυτιλιακός κολοσσός ανέφερε στους πελάτες του ότι «η απόφαση ελήφθη με προσεκτική εξέταση διάφορων παραγόντων, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια του πληρώματος, του σκάφους και του φορτίου σας. Ενώ προσπαθούμε για απρόσκοπτες λειτουργίες, αυτές οι συνθήκες έχουν επιβάλει αυτήν την απόκλιση από τη συνηθισμένη μας διαδρομή.

Δυστυχώς, η προσωρινή εκτροπή του δρομολογίου αναμένεται να οδηγήσει σε καθυστέρηση μεγαλύτερη της μιας εβδομάδας από το αρχικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης».

Το άρθρο Και η Maersk εκτρέπει πλοία της από την περιοχή της Μέσης Ανατολής λόγω επιθέσεων εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
kai-i-maersk-ektrepei-ploia-tis-apo-tin-periochi-tis-mesis-anatolis-logo-epitheseon.htm
Τυχαία Θέματα