Μείωση εσόδων 7,3% για τη Γενική Ταχυδρομική το 2022 (74,37 εκατ. ευρώ)

Μείωση εσόδων 7,3% παρουσίασε το 2022 η Γενική Ταχυδρομική. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε στα 74,37 εκατ. έναντι 80,24 εκατ. της προηγούμενης χρήσης.

Επιμέλεια: Φώτης Φωτεινός

Με βάση τον κύκλο εργασιών και σε σχέση με τη διακίνηση εσωτερικού, η Γενική Ταχυδρομική καταλαμβάνει την 2η θέση στην εγχώρια αγορά ταχυμεταφορών πίσω από την ACS.

Αντίστοιχα, τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 354.157 ευρώ έναντι 1,7 εκατ. της προηγούμενης χρήσης, ενώ τα ίδια κεφάλαια, κατά την 31/12/2022,

στα 2,8 εκατ. έναντι 3,47 εκατ. της προηγούμενης χρήσης.

«Όπως προκύπτει από την πορεία των εργασιών της εταιρείας μέχρι συντάξεως της παρούσας έκθεσης, η τρέχουσα χρήση 2023 που διανύουμε κινείται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα, παρά τα αρνητικά δεδομένα που εξακολουθούν να υπάρχουν στην ελληνική οικονομία και τα οποία επιδεινώθηκαν εξαιτίας των έντονων πληθωριστικών πιέσεων.

Στόχος της εταιρείας παραμένει η επέκταση των πωλήσεων της και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου της ποιότητας των υπηρεσιών της.

Με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης, διοίκησης και κυρίως προώθησης της δραστηριότητος αυτής, αλλά και με τις συνεχείς και αδιάλειπτες επενδύσεις της σε πάγια στοιχεία αλλά και στο προσωπικό της, η εταιρεία έχει επιτύχει την ευρύτερη διείσδυσή της στην αγορά του εσωτερικού και ήδη οι υπηρεσίες της τυγχάνουν ευρείας αποδοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της κλειομένης η εταιρεία επένδυσε, αλλά και συνεχίζει να επενδύει, σημαντικά κεφάλαια για την βελτίωση του μηχανολογικού της εξοπλισμού, όπως και για την αγορά νέων οχημάτων του στόλου της, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητά της», αναφέρει η πρόεδρος της εταιρείας, Ευαγγελία Βαρζακάκου.

Σημειώνεται ότι, στα τέλη του 2022, η εταιρεία διέθετε 110 υποκαταστήματα.

Το άρθρο Μείωση εσόδων 7,3% για τη Γενική Ταχυδρομική το 2022 (74,37 εκατ. ευρώ) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
meiosi-esodon-73-gia-ti-geniki-tachydromiki-to-2022-7437-ekat-evro.htm
Τυχαία Θέματα