Ποιοι συμμετείχαν στη διαβούλευση της ΕΕΤΤ για το νέο κανονισμό Γενικών και Ειδικών αδειών ταχυδρομικών υπηρεσιών

Συνολικά 11 ήταν οι συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στη δημόσια διαβούλευση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) αναφορικά με τον νέο κανονισμό Γενικών και Ειδικών Αδειών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, που έλαβε χώρα από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2023.

Όπως επισημαίνεται, στη διαβούλευση έλαβαν μέρος και κατέθεσαν τις απόψεις τους οι ακόλουθες εταιρείες/φορείς, ενώ δύο απαντήσεις υποβλήθηκαν από εταιρείες εκπρόθεσμα και δεν δημοσιεύθηκαν:

ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Μ.Α.Ε.Ε.BOX
NOW Α.Ε.ΟNLINE DELIVERY ΜΟΝ.Α.Ε. ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝMASS COURIERΣΚΡΟΥΤΖ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.ΣΠΗΝΤΕΞ Α.Ε. ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝΑρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ)Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.ΜΕ.Α.)ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε.ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.ΜΕ.Α.) και η BOX NOW έχουν χαρακτηρίσει τις απαντήσεις – παρατηρήσεις τους ως εμπιστευτικού χαρακτήρα και έτσι δεν δημοσιεύθηκαν.

Για να δείτε τις μη εμπιστευτικές απαντήσεις των συμμετεχόντων πατήστε ΕΔΩ.

Το άρθρο Ποιοι συμμετείχαν στη διαβούλευση της ΕΕΤΤ για το νέο κανονισμό Γενικών και Ειδικών αδειών ταχυδρομικών υπηρεσιών εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
poioi-elavan-meros-sti-diavoulefsi-tis-eett-gia-to-neo-kanonismo-genikon-kai-eidikon-adeion-tachydromikon-ypiresion.htm
Τυχαία Θέματα