Πίτσα με βάση από γαλλική μπαγκέτα

Υλικά

1 γαλλική μπαγκέτα1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο1 φλ. τσαγιού κόκκινη σάλτσα, κατά προτίμηση σπιτική1 3/4 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη παρμεζάναΓαρνιτούρες της επιλογής σας

Εκτέλεση

Μετακινήστε τη σχάρα του φούρνου ένα επίπεδο ψηλότερα και προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.Κόψτε τη γαλλική μπαγκέτα στη μέση ομοιόμορφα κατά μήκος, για να δημιουργήσετε δύο μακρόστενες μερίδες.Κόψτε κάθε μερίδα στη μέση (δημιουργώντας συνολικά τέσσερα κομμάτια) και τοποθετήστε τα στο ταψί, πάνω σε λαδόκολλα.Αλείψτε και τις δύο πλευρές με ελαιόλαδο και ψήστε τα σε προθερμασμένο
φούρνο για 4 λεπτά.Απλώστε τη σάλτσα σε κάθε κομμάτι, πασπαλίστε ομοιόμορφα με μοτσαρέλα και παρμεζάνα και ολοκληρώστε με τα επιθυμητά υλικά.Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει πλήρως το τυρί, περίπου 10- 13 λεπτά.Αν θέλετε να ροδίσει περισσότερο, τότε ψήστε στο γκριλ κατά το τελευταίο 1 λεπτό περίπου.

newsbeast.gr

The post Πίτσα με βάση από γαλλική μπαγκέτα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πίτσα,pitsa