«Δεν θα κάνουμε πίσω» το μήνυμα Κασσελάκη ενόψει Κεντρικής Επιτροπής

Ένα 24ωρο πριν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου στον ΣΥΡΙΖΑ ή αν προτιμάτε πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει πως "δεν θα κάνει πίσω" με τις διαγραφές.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» το πρωί της Παρασκευής έστειλε το μήνυμα: «Δεν θα κάνουμε πίσω»!

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

απευθυνόμενος στα μέλη του κόμματος.

Παράλληλα ανέφερε ότι «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας».

Κατά τον ίδιο ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει θέτοντας ως στόχο να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους 600.000 πολίτες που έχασε στην κάλπη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.

Δίνοντας το στίγμα του είπε ξανά «δεν θα κάνουμε πίσω» και συνέχισε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς».

Όλα αυτά την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ "βράζει". Ο Γιώργος Σταθάκης έχει ήδη αποχωρήσει, ενώ ακόμα 1.300 μέλη έδωσαν στη δημοσιότητα κείμενο-παρέμβαση με... άρωμα διάσπασης.

Ο Γιάννης Δραγασάκης επιχειρεί να παίξει ρόλο "διαμεσολαβητή", ωστόσο, τα περιθώρια είναι ελάχιστα για να αποφευχθούν αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Κεντρική ΕπιτροπήΣΥΡΙΖΑΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Keywords
Αναζητήσεις
den-tha-kanoume-piso-to-minyma-kasselaki-enopsei-kentrikis-epitropis.htm
Τυχαία Θέματα