Κέρδισε εισιτήρια για αγώνες του Uefa Champions League

Κάθε αγώνας του UEFA Champions League αποτελεί μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία. Ιδιαίτερα από τις κερκίδες, αξίζει να τη ζεις, ξανά και ξανά.

Η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, σου δίνουν την ευκαιρία να γίνεις και εσύ μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής,

να δεις τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και να ζήσεις το πάθος, την αγωνία και τις ανατροπές που σου προσφέρει αυτή η μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κάνε τώρα τις καθημερινές σου συναλλαγές με την πιστωτική σου κάρτα Mastercard της Εθνικής Τράπεζας από την 01/09/2023 έως και τις 15/10/2023 και μπορεί να είσαι ένας από τους 30 τυχερούς που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες του UEFA Champions League.

Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση. Όσες περισσότερες συναλλαγές κάνεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς.

Αν θέλεις κι εσύ λοιπόν να διεκδικήσεις το «εισιτήριό» σου για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, χρησιμοποίησε στις καθημερινές σου αγορές την πιστωτική σου κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα.

Και αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα, κάνε τώρα την αίτησή σου εύκολα και απλά μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας εσύ την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Οι πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black, είναι εδώ και προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε σου συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση με την υπηρεσία Mastercard Concierge και πολλά ακόμη προνόμια!

Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr

champions leagueΕθνική
Keywords
Αναζητήσεις
kerdise-eisitiria-gia-agones-tou-uefa-champions-league.htm
Τυχαία Θέματα