Αύξηση τζίρου και μικτής κερδοφορίας για την Άμβυξ

Η Άμβυξ κατέγραψε αύξηση καθαρού τζίρου και μικτών κερδών με ανάπτυξη σε σχέση με το 2021, +26% και +29% αντίστοιχα, με παράλληλη βελτίωση της κερδοφορίας προ φόρων, κατά 52%, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Επίσης, η εταιρεία μέσα στο 2022 πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της δυο νέα προϊόντα του Οίκου Moët Hennessy, τη σαμπάνια Armand De Brignac και το premium aperitif Chandon Garden Spritz. Περαιτέρω,

ενίσχυσε το τμήμα oenothèque με το Κτήμα Παλυβού και το Κτήμα Κοκοτού, και πρόσθεσε στην γκάμα προϊόντων που εμπορεύεται την μπίρα Estrella Galicia και τα λικέρ και σιρόπια του Οίκου De Kyper.

Ο Γιάννης Αρτινός, Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, δήλωσε: «Αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που το 2022 αποτέλεσε ακόμα μία χρονιά ορόσημο στη μακρά ιστορία μας. Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, και τις συνέπειες που είχε στην παγκόσμια οικονομία, αντισταθμίσαμε πλήρως τις επιπτώσεις στον κύκλο εργασιών μας.

Εμπλουτίσαμε το χαρτοφυλάκιο μας με νέες, στρατηγικές συνεργασίες, ενδυναμώσαμε τον οργανισμό μας με ανθρώπινο δυναμικό, εξελίξαμε τα λειτουργικά εργαλεία μας και συσφίξαμε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις με τους πελάτες μας παρέχοντας τους νέα προϊόντα και υπηρεσίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα