Μακελειό στη Λούτσα: Τουρκικής υπηκοότητας τα θύματα-Τι είπε ο Οικονόμου

Τούρκοι υπήκοοι με γαλλικές ταυτότητες είναι οι νεκροί από το μακελειό στη Λούτσα, που η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Μιλώντας για το συμβάν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σημείωσε στο MEGA πως σύντομα η αστυνομία θα έχει περισσότερα στοιχεία.

«Μέχρι να έχουμε το σύνολο των στοιχείων και τις πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, οφείλουμε να είμαστε αρκετά συγκρατημένοι.

Φαίνεται ότι πρόκειται

για άτομα τουρκικής υπηκοότητας, κάποιοι από αυτούς είχαν μαζί τους ταυτότητες ευρωπαϊκής χώρας, μένει να δούμε οι ταυτότητες αν ήταν πραγματικές ή πλαστές και να διασταυρώσουμε μια σειρά από στοιχεία σε ό, τι αφορά και την πινακίδα του οχήματος».

Σύμφωνα με τον υπουργό, «υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία και κάποιες κρίσιμες πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί. Με τον τρόπο που επιβάλλει η σοβαρότητα της υπόθεσης θα διαχειριστούμε τα στοιχεία αυτά και όταν είμαστε έτοιμοι να πούμε κάτι παραπάνω, θα το πούμε. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε πολύ περισσότερα», κατέληξε, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ενδείξεις που ενισχύουν το σενάριο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών για ναρκωτικά.

ΛούτσαΔΟΛΟΦΟΝΙΑΟικονόμουΕΛΑΣ
Keywords
Αναζητήσεις
makeleio-sti-loutsa-tourkikis-ypikootitas-ta-thymata-ti-eipe-o-oikonomou.htm
Τυχαία Θέματα
Μακελειό, Λούτσα, Τουρκικής, -Τι, Οικονόμου,makeleio, loutsa, tourkikis, -ti, oikonomou