Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης ο Κώστας Αποστολίδης

Στο Δημοτικό Κατάστημα Πεντέλης προσήλθε τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 για να ορκιστεί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέλη Πόλη Πρότυπο, δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αποστολίδης, ο οποίος αναδείχτηκε τακτικό μέλος σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1371/2024 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου ευχήθηκε στον νέο δημοτικό σύμβουλο καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά του, «προς όφελος της πόλης και των δημοτών», όπως

ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η παράταξη σημειώνει:

«Στην αρχή της νέας δημοτικής περιόδου τονίζουμε ότι το κύριο ζητούμενο για εμάς είναι να εστιάσουμε στα πραγματικά ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας. Επιλέγουμε να μην αφήνουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες να κυριαρχούν στη δημόσια συζήτηση. Αντίθετα, με πολιτική με αρχές, πρόγραμμα και δεσμεύσεις, που δημιουργούν συμμαχίες και αντιθέσεις, επιλέγουμε να αγωνιστούμε για λύσεις σε προβλήματα που θα βελτιώσουν πραγματικά τις ζωές μας και τις ζωές των κατοίκων του Δήμου μας.

Σε όσους έσπευσαν να μας λοιδορήσουν και να μας στοχοποιήσουν δημόσια απαντάμε ότι η πολιτική υποκρισία, ο τυχοδιωκτισμός και η επιδίωξη για οφέλη από τη νομή της εξουσίας είναι χαρακτηριστικά άλλων και δεν πείθουν όσες και όσους επιλέγουν να εκφραστούν και να επιδιώξουν συλλογικά τη βελτίωση της καθημερινής τους ζωής».

The post Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης ο Κώστας Αποστολίδης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα