Bundesliga: Η εικόνα της 15η αγωνιστικής (videos)

“Γκέλα” για Ντόρτμουντ, νίκες για Λειψία και Βόλφσμπουργκ είχε το… μενού της 15ης αγωνιστικής στην Bundesliga

Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-1

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να φύγει με νίκη από το Άουγκσμπουργκ για τη 15η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ερμεντίν Ντεμίροβιτς, όμως στη συνέχεια η Μπορούσια ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Ντόνιελ Μάλεν ισοφάρισε στο 35ο λεπτό για το τελικό 1-1.

Μάιντς – Χάιντενχαϊμ 0-1

Η Χάιντενχαϊμ

επικράτησε 1-0 της Μάιντς εκτός έδρας και την άφησε πίσω στο βαθμολογικό πίνακα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μάρβιν Πίρινγκερ στο 12΄’.

Ντάρμσταντ – Βόλφσμπουργκ 0-1

Η Βόλφσμπουργκ πανηγύρισε τη νίκη εκτός έδρας καθώς επιβλήθηκε 1-0 της Ντάρμσταντ.

Aν και η Βόλφσμπουργκ αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 27ο λεπτό πήρε την νίκη απέναντι στην Ντάρμσταντ με γκολ του ο Λόβρο Μάγιερ στο 63′.

Μπόχουμ – Ουνιόν Βερολίνου 3-0

Άνετη νίκη της Ουνιόν Βερολίνου η οποία επικράτησε με τρία γκολ επι της Μπόχουμ .

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Ασάνσο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ενώ ο Πασιένσια διπλασίασε τα τέρματα της Μπόχουμ στο 54′. Ο Στρόγκερ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 74′.

Λειψία – Χόφενχαϊμ 3-1

Η Λειψία επιβλήθηκε με 3-1 της Χόφενχαϊμ και προσπέρασε τη Στουτγκάρδη.

Η Λειψία πήρε την νίκη απέναντι στη Χόφενχαϊμ και με το 3-1 στη “Ρεντ Μπουλ Αρένα” για τη 15η αγωνιστική της Bundesliga προσπέρασε τη Στουτγκάρδη στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Λούκας Κλόστερμαν άνοιξε το σκορ και ο Οζάν Καμπάκ ισοφάρισε στο 42′. Ο Έμιλ Φόρσμπεργκ στο 70′ και ο Μοαμέντ Σιμακάν τέσσερα λεπτά αργότερα χάρισαν τη νίκη στους γηπεδούχους.

Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης 2-2

Ισόπαλη (2-2) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Γκλάντμπαχ-Βέρντερ Βρέμης που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ο Μπορέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 7′ αλλά χάρη στα δύο τέρματα (45′ και 49′) του Ριτζ η Μπορούσια γύρισε τούμπα το ματς. Η ομάδα από τη Βρέμη ωστόσο δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα αφού με τον Ντουκς στο 76′ έσωσε τον βαθμό. Στην 11η θέση της Bundesliga η Γκλάντμπαχ, στηn 14η η Βέρντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα