H Apple παρουσιάζει ένα νέο Action-RPG για το iPhone

Το Dark Souls μας κυνηγά.

Η Apple παρουσίασε ένα νέο παιχνίδι, ονόματι Pascal's Wager για τα iOS, στα παρουσίαση που έγινε στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, χθες.

Το Pascal's Wager είναι ένα third-person action RPG, με πολλούς χαρακτήρες, και με βάσει το πρώτο υλικό, φαίνεται να εμπνέεται πολύ από το Dark Souls.

Μπορείτε να δείτε την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, όπου η εταιρεία

ανάπτυξης, TipsWorks, κατατάσσει το Dark Souls σε παιχνίδι έμπνευσης.

"Το Pascal's Wager dark fantasy παιχνίδι, με το στυλ του ‘Souls’, σε έναν κόσμο χαμένο χωρίς το φως, όπου η αλήθεια δεν είναι αυτό που φαίνεται και όπου υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στη φανατική Cult of Science και την Church and The Courts, που κατασπαράζουν τη Γη", αναφέρει η ιστοσελίδα.

Η παρουσίαση του gameplay περιελάμβανε μάχες με σπαθιά, ανάμεσα σε έναν παίκτη και έναν αντίπαλο ιππότη, πριν μεταφερθούμε σε έναν χαρακτήρα με μαστίγιο, που μάχεται ενάντια σε ένα πλάσμα του βάλτου. Σύμφωνα μάλιστα με το UI, φαίνεται ότι υπάρχει και μπάρα stamina. Φαίνεται επίσης ότι θα υπάρχει και χαρακτήρας με πυροβόλο όπλο.

Οι προ-παραγγελίες ξεκινούν τον Οκτώβρη στο App Store.

H Apple ανακοίνωσε παράλληλα μια σειρά από νέα προϊόντα, όπως το Apple Watch Series 5, το iPhone 11, τα Iphone 11 Pro και iPhone 11 Max και το Apple Arcade.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreecePokemon Go: Lucky PokemonDota Underlords ScreenshotsΜια κάρτα στο Artifact κοστίζει περισσότερο από το παιχνίδι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα