HJK: Με αλλαγές κόντρα στον ΠΑΟΚ

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές της Ελσίνκι βρέθηκαν στο γήπεδο για την τελευταία προπόνηση πριν από την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League, σύμφωνα με την οποία αύριο στις 19:45 στην «Bolt Arena» θ’ αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Το πλέον ευχάριστο για τον Τόνι Κορκεακούνας είναι

πως δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών. Γεγονός που παρέχει στον 55χρονο τεχνικό της Ελσίνκι τη δυνατότητα διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας για την επικείμενη αναμέτρηση, όπως επίσης και για την αντίστοιχη του φινλανδικού Πρωταθλήματος (σ.σ. Veikkausliiga) και την 24η αγωνιστική, για την οποία θ’ αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Σεϊναγιόεν. Σημειωτέον δε πως η ομάδα του βρίσκεται επικεφαλής στην κούρσα του Πρωταθλήματος με 47 βαθμούς, έχοντας στο κατόπι της με τέσσερις βαθμούς λιγότερους την Κουόπιον Παλοσέουρα.

Κατά συνέπεια, μέσα από όλα όσα φάνηκαν – κι – από τη σημερινή προπόνηση, ο σχηματισμός του 3-4-3 δεν αλλάζει. Αντιθέτως αλλαγές επίκεινται στην αμυντική γραμμή, εκεί όπου οι βασικοί στο πρόσφατο ματς Πρωταθλήματος Οστ (σ.σ. τερματοφύλακας) κι οι Κουασίβι-Χάλμε (σ.σ. αμυντικοί) θα πάρουν ανάσες ξεκούρασης. Ανάλογη είναι η σκέψη και για τους Ολουσάνια-Χόστικα.

Επιλογές που διαμορφώνουν το – πιθανολογούμενο – αρχικό σχήμα ως εξής: Μαένπα, Τοϊβιο, Τένχο, Ραϊτάλα, Σόιρι, Χετεμάι, Λίνγκμαν, Ολίλα, Κεσκίνεν, Ραντούλοβιτς, Μπαντέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
HJK, ΠΑΟΚ,HJK, paok