Kαρδίτσα-Περιστέρι : Σταθερά στην 3η θέση

Το Περιστέρι έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατοχύρωση της τρίτης θέσης στην βαθμολογία της Basket League, με την νίκη (84-95) στην έδρα της Καρδίτσας και σε συνδυασμό με την ήττα του Προμηθέα από τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, αύξησε την βαθμολογική απόσταση στις δυο νίκες από την ομάδα της Πάτρας.

Το Περιστέρι γνώριζε ότι η Καρδίτσα νίκησε στο τελευταίο σουτ του Μακ, τον Άρη και το Μαρούσι, με αποτέλεσμα να διατηρήσει το προβάδισμα του σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο και στην τέταρτη περίοδο να πετύχει επιμέρους σκορ, ώστε να μην δώσει…δικαιώματα αμφισβήτησης του στους γηπεδούχους. Το Περιστέρι είναι στο 11-6, ενώ η Καρδίτσα γνώρισε την τρίτη, εντός έδρας ήττα της και παρέμεινε στην 9η θέση,

Η παραγωγικότητα του Περιστερίου στο πρώτο δεκάλεπτο, “άγγιξε” τους 30 πόντους και η Καρδίτσα ακολούθησε σε απόσταση 12 πόντων, με τους φιλοξενούμενους να μην δίνουν δικαιώματα για “κλειστό” σκορ, αλλά στην δεύτερη περίοδο, οι γηπεδούχοι μείωσαν στους 5, με τον Μακ και τον Ουάιτ να δίνουν επιθετικές λύσεις απέναντι στην άμυνα του Περιστερίου.

Οι φιλοξενούμενοι “απάντησαν” με επιμέρους σκορ 26-20 στην 3η περίοδο και αύξησαν το προβάδισμα τους στους 13 πόντους, ενώ με 3ποντο του Λοβ στα 7’31” πριν από την λήξη του αγώνα, διαμόρφωσαν την μεγαλύτερη διαφορά με 17 (65-82). Η Καρδίτσα, με…μοναχικό σκόρερ τον Μακ, ήταν σχεδόν ανέφικτο να απειλούσε περισσότερο το Περιστέρι. Mείωσε μέχρι τους 8 πόντους (78-85 στα 2’51”), με δυο συνεχόμενα τρίποντα του Γιάνκοβιτς, το τρίποντο του Ντάνγκουμπιτς επανέφερε την διαφορά στον συν 10, χωρίς να υπάρξει νέα αντίδραση της Καρδίτσας.

Δεκάλεπτα: 17-29, 42-49, 62-75, 84-95

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα