PSV – Σεβίλλη 2-2: Τέζε στο τέλος και ισοπαλία στο Αϊντχόφεν

Η Σεβίλλη προηγήθηκε δύο φορές στο “Phillips Stadion”, είχε δοκάρι στο 90′ για το 1-3, όμως η PSV Αϊντχόφεν απέφυγε την ήττα χάρη σε γκολ που ήρθε στο 95ο λεπτό από τον Τέζε, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2.

Μετά το άκαρπο πρώτο ημίχρονο, στο 52ο λεπτό ο Ραμάλιο έκανε σοβαρό λάθος στην άμυνα της Αϊντχόφεν, ο Πεντρόσα που επωφελήθηκε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ, αλλά το γκολ

δεν μέτρησε μετά από έλεγχο της φάσης στο VAR γιατί ο παίκτης της Σεβίλλης πήρε πλεονέκτημα με το χέρι.

Στο 63ο λεπτό, η PSV έφτασε κοντά στο γκολ με τον Λάνγκ που σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε αλλά ο επιθετικός της Αϊντχόφεν στάθηκε άτυχος με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Νίλαντ.

Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ στο 68ο λεπτό όταν ο Σέρχιο Ράμος πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ο Γκούντελι την δεύτερη για να νικήσει τον Μπενίτες για το 0-1.

Η απάντηση των Ολλανδών ήρθε στο 85′, σημείο στο οποίο ο Σέρχιο Ράμος μάρκαρε αντικανονικά τον Τίλμαν μέσα στην περιοχή και ο Ορσάτο έδωσε πέναλτι για την PSV που μετέτρεψε σε γκολ ο Λουκ Ντε Γιονγκ για το 1-1.

Δύο λεπτά χάρηκε το γκολ η Αϊντχόφεν, καθώς στο 87′ οι Ανδαλουσιάνοι πήραν ξανά το προβάδισμα με κεφαλιά του Ελ Νεσίρι έπειτα από σέντρα του Χουάνλου και πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια.

Η Σεβίλλη θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 90′, όμως το σουτ του Λουκεμπάκιο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μαρτίνες. Κι αφού οι Ανδαλουσιάνοι δεν έκαναν το 1-3, δέχθηκαν την ισοφάριση στο 5ο λεπτό από τον Τέζε, ο οποίος σκόραρε από κοντά και μετά από αδυναμία των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν τη μπάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα