Stephen King και JJ Abrams δημιουργούν το "Lisey's Story" για το Apple TV+

Ουάου!

Ένα από τα μυθιστορήματα του Stephen King, το ρομαντικό θρίλερ, "Lisey’s Story", θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη και πιο συγκεκριμένα στην συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+.

Σύμφωνα με το THR, παραγωγός της σειράς θα είναι ο J.J. Abrams μέσω της εταιρείας παραγωγής του, Bad Robot Productions. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Julianne Moore

θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους King, Abrams και Ben Stephenson.

Η σειρά θα αποτελείται από οχτώ μονόωρα επεισόδια και θα περιστρέφεται γύρω από την Lisey, η οποία δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της έρχεται αντιμέτωπη με αλήθειες που είχε καταπιέσει εδώ και πολύ καιρό.

H Julianne Moore.

Πηγές θέλουν την Apple να κοιτά σκηνοθέτες υψηλού προφίλ για το ερχόμενο project. Σε παλαιότερη συνέντευξή, ο King είχε δηλώσει ότι το "Lisey’s Story" είναι το αγαπημένο του μυθιστόρημα και ότι αν υπήρχε η ευκαιρία θα ήθελε να γράψει το σενάριο.

"Το 'Lisey’s Story' είναι το αγαπημένο μου μυθιστόρημα και θα ήθελα να το δω στην τηλεόραση, ιδίως τώρα που υπάρχουν τόσες συνδρομητικές υπηρεσίες και κανάλια", είπε ο King. "Υπάρχει αυτή η ελευθερία να κάνεις πράγματα. Όταν μεταφέρεις ένα βιβλίο στη μεγάλη οθόνη είναι δύσκολο να μεταφέρεις όλη την ουσία μέσα σε δύο ώρες και δέκα λεπτά. Αλλά ως τηλεοπτική σειρά, μπορεί να διαρκέσει και δέκα ώρες".

Το όνομα του Stephen King ακούγεται πολύ τον τελευταίο καιρό, λόγω των πολλών μεταφορών των ιστοριών του στις μεγάλες και τις μικρές οθόνες του κόσμου. Με αφορμή το "Pet Sematery", την πιο πρόσφατη μεταφορά, σας φέραμε ένα κατάλογο με τις 10+1 αξέχαστες ταινίες του συγγραφέα.

Στις πιο πρόσφατες μεταφορές του στην τηλεόραση είχαμε το "Castle Rock", παραγωγής δικής του και του J.J.Abrams που βρέθηκε στη λίστα μας με τις Καλύτερες Νέες Σειρές του 2018 κι αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει η παραγωγή της δεύτερης σεζόν του. Τα τελευταία χρόνια είχαμε ουκ ολίγες τηλεοπτικές μεταφορές εμπνευσμένες από τα έργα του όπως τα "Mr. Mercedes", "The Mist", "11.22.63", "Under the Dome" και "Haven".

Την τελευταία τριετία είδαμε επίσης αρκετές ταινίες του, που είτε ήταν reboot είτε γυρίζονταν για πρώτη φορά. Μέσα σε αυτές είχαμε το επιτυχημένο και κλασικό φιλμ τρόμου "It", για το οποίο μάλιστα θα βγάλει sequel αργότερα το 2019, το "Dark Tower" - το οποίο θα αποκτήσει και τηλεοπτική σειρά και τα "Gerald's Game" και "1922" του Netflix.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Νέα τηλεοπτική συνδρομητική υπηρεσία από την Apple Η Captain Marvel θα πρωταγωνιστήσει σε δραματική σειρά της Apple Jennifer Garner και J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μια φορά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα