Super League: Οι “χαμένοι” βαθμοί του Big-4

Οι “χαμένοι” βαθμοί, δηλαδή οι βαθμοί που δεν κατέκτησε μια ομάδα σε αγώνα που βρίσκονταν μπροστά στο σκορ, αποτελεί ένα θέμα το οποίο κάλλιστα θα συνδυάσει κάποιος με την ΑΕΚ, υπό την έννοια ότι έχει “πετάξει” 22 βαθμούς από αγώνες που προηγούταν. Αλλά έχει σημασία να δούμε και τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος στη συγκεκριμένη κατηγορία, γιατί μπορεί η απώλεια κρίσιμων, όπως αποδεικνύεται, πόντων να μην είναι ένα κάτι που συμβαίνει μόνο στην Ένωση.

Έτσι, λοιπόν, θα δούμε πως και ο Παναθηναϊκός

έχει “χάσει” πολλούς βαθμούς, τον αριθμό 12, από αγώνες στους οποίους ήταν κάποια στιγμή μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα, έχει απωλέσει 3 βαθμούς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, 3 στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο κι από 2 στους αγώνες με ΑΕΚ, Λαμία και Κηφισιά. Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι οι “πράσινοι” έχουν “χάσει” τους ίδιους βαθμούς όταν είχαν στον πάγκο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με αυτούς όσο βρίσκεται ο Φατίχ Τερίμ. Από 6 πόντους ο καθένας.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αποτελούν πιο “προβλέψιμες” ομάδες σε αυτόν τον τομέα. Τόσο οι “ασπρόμαυροι” όσο και οι “ερυθρόλευκοι” αποτελούν ομάδες που έχουν δείξει να κατέχουν την ικανότητα να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικά, ο ΠΑΟΚ έχει “χάσει” μόλις 2 βαθμούς, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, χάρη σε γκολ του Γερεμέγιεφ στο 95′. Ο Ολυμπιακός έχει “χάσει” 3 βαθμούς στο παιχνίδι με τον “αιώνιο” αντίπαλο του στην πρώτη αγωνιστική των playoffs. Παρά το υπέρ του 1-0 με το γκολ του Ποντένσε, οι “πράσινοι” ανέτρεψαν την κατάσταση και πήραν σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1.

Οι “χαμένοι” βαθμοί

ΑΕΚ: 22 “χαμένοι” βαθμοί

1-1 με τον Ολυμπιακό στην “Αγιά Σοφιά”1-1 με την Κηφισιά στην Καισαριανή2-2 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο2-2 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες2-2 με τον Παναθηναϊκό στην “Αγιά Σοφιά”1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα3-3 με τον Άρη στο “Βικελίδης”2-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (PO)2-2 με τον ΠΑΟΚ στην “Αγιά Σοφιά” (PO)3-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (PO)

ΠΑΟΚ: 2 “χαμένοι βαθμοί

2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: 12 “χαμένοι” βαθμοί

1-2 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο3-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι2-2 με την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά”2-2 με την Λαμία στη Λεωφόρο1-1 με την Κηφισιά στη Λεωφόρο

Ολυμπιακός:

3 βαθμοί με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (PO)
Keywords
Τυχαία Θέματα