ΑΕΚ: Και τώρα…πρωτάθλημα (vids)

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε απο το Κύπελλο, στην διαδικασία των πέναλτι από τον Άρη και οι παίκτες του Αλμέιδα, καλούνται να αφήσουν πίσω τους την απογοήτευση και να επικεντρώσουν την προσοχή τους, στο πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να περάσει από την δύσκολη έδρα του Ατρόμητου! Οι Περιστεριώτες, είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα στα τελευταία δέκα ματς, ενώ παράλληλα έχουν καλή ψυχολογία, μετά την πρόκριση στο Κύπελλο με τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Σιμάνσκι και Μάνταλο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λιβάι Γκαρσία, Γαλανόπουλος και Ελίασον. Εκτός είναι και οι διεθνείς Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αντίθετα, ο Κάλενς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Αργεντινού κόουτς. Ο Αλμέιδα, καλείται να βρει τις λύσεις για την εντεκάδα και παράλληλα να κάνει διαχείρηση του ρόστερ, ειδικά μετά από ένα παιχνίδι που διήρκησε 120 λεπτά και κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

Η ΑΕΚ είναι αήττητη στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος, με τον ΟΦΗ να είναι η ομάδα που υποχρέωσε την «Ένωση» σε ήττα, που είναι και η μοναδική της μέχρι τώρα στην Super League.

Εν συνεχεία η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, μετά τον Ατρόμητο, θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ (28/1) και δεν θέλει να είναι καθόλου…«φιλόξενη» απέναντι στην ομάδα που την υποχρέωσε σε ήττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα