«Ανοικτό το ενδεχόμενο το Σαντιάγο Μπερναμπέου φιλοξενήσει ματς του ΝΒΑ!»

Ο αναπληρωτής κομισάριος του ΝΒΑ, Μαρκ Τέιτουμ, ο οποίος βρέθηκε στην Ισπανία για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Ντάλας Μάβερικς απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης επισκέφθηκε το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βασίλισσας εντυπωσιάστηκε!

«Είχα την ευκαιρία να δω το νέο Μπερναμπέου και αυτό που έκαναν εκεί είναι απίστευτο. Είδα το σύστημα με το οποίο ανεβοκατεβαίνει το γρασίδι, θα είναι ένα γήπεδο παγκόσμιας κλάσης. Εάν προκύψουν οι συνθήκες, θα μου αρέσει να γίνει ένας αγώνας εκεί», ανέφερε αρχικά ο Μαρκ Τέιτουμ.

Ο

αναπληρωτής κομισάριος του ΝΒΑ πρόσθεσε ότι εκεί μπορεί να πραγματοποιηθεί και ένας κανονικός αγώνας ΝΒΑ, όπως στο Λονδίνο.

«Το Λονδίνο έχει ένα από τα καλυτέρα γήπεδα στην Ευρώπη. Για να παίξουμε έναν κανονικό αγώνα πρωταθλήματος, το γήπεδο πρέπει να πληροί ορισμένα πρότυπα» είπε ο Τέιτουμ προσθέτοντας ότι «υπάρχουν και άλλες χώρες που εξετάζουμε, η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία είναι σημαντικές για εμάς. Δεν έχουν αυτές τις εγκαταστάσεις, αν και υπάρχουν νέα έργα. Είμαστε ανοιχτοί να παίξουμε αγώνες σε άλλα μέρη», τόνισε σχετικά!

Transforming the Santiago Bernabeu Stadium, the home of Real Madrid, into a basketball arena might become a reality pic.twitter.com/BPibVPbVFN

— BasketNews (@BasketNews_com) October 11, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανοικτό, Σαντιάγο Μπερναμπέου, ΝΒΑ,anoikto, santiago bernabeou, nva