Άρης – Περιστέρι 81-73: Είχε τον έλεγχο και τον ρυθμό (hls)

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Άρης βρήκε πρώτος ρυθμό και λύσεις στην επίθεση του κυρίως κοντά στο καλάθι φτιάχοντας το πρώτο του προβάδισμα και κλείνοντας το δεκάλεπτο με 18-12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο πήραν την σκυτάλη οι περιφερειακοί του Γιάννη Καστρίτη και με συνεχόμενα τρίποντα, παρέμειναν στη θέση του οδηγού, με το Περιστέρι να προσπαθεί να μείνει από κοντά και να είναι ζωντανό εξαιτίας του Ντάγκουμπιτς που σε εκείνο το σημείο ήταν ο πιο

δραστήριος. Για τους Θεσσαλονικείς ο Μπλούμπεργκς άρχισε να μπαίνει στην λογική του ματς και με δικά του καλάθια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με ένα +7 (37-30).

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης ανέβασε το επίπεδο της πίεσής του, βρήκε μερικά εύκολα καλάθια σε ανοικτό γήπεδο και με τους Ντε Σόουζα και Γκάλινατ που από κάποια στιγμή κι έπειτα έδειχνε ασταμάτητος, προηγήθηκαν με 59-46, αλλά ακόμα και τότε το Περιστέρι δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να εδραιώσουν την κυριασχία τους και να κλειδώσουν το ματς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο σφίγγοντας ακόμη περισσότερο την αμυνά τους ενώ ο Γκάλινατ συνέχισε να χτυπάει στην επίθεση.

Το Περιστέρι έκανε την προσπάθεια του στο τέλος κατάφερε να μειώσει μέχρι και στους έξι πόντους (79-73) μη μπορώντας να ολοκληρώσουν την ανατροπή, αφού έμειναν από χρόνο.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 37-30, 59-46, 81-73

Keywords
Τυχαία Θέματα